Ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου για τη δέσμευση του Προέδρου της Ν.Δ. κ Αντώνη Σαμαρά

· Ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου για τη δέσμευση του Προέδρου της Ν.Δ. κ Αντώνη Σαμαρά για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών στα Δωδεκάνησα και την  πολιτική αναταραχή που προκλήθηκε στο στρατόπεδο των "Καμμενων" πρακτικών και αντιλήψεων του παρελθόντος.

· Η πρόσφατη ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο επιβεβαίωσε ότι η παράταξη μας διατυπώνει ένα αξιόπιστο, ρεαλιστικό και πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση.

Παράλληλα η ξεκάθαρη δέσμευση του Προέδρου μας κ Σαμαρά ενώπιον του Ελληνικού Λαού για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου,  αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία αντιλαμβάνεται πλήρως την ανάγκη στήριξης της Δωδεκανήσου για εθνικούς και γεωπολιτικούς λόγους.

Δυστυχώς όμως κάποιοι αντί να συμμεριστούν την ικανοποίηση των φορέων, των επιμελητηρίων και σύσσωμου του Δωδεκανησιακού Λαού, δείχνουν να έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους.

Είναι εκείνοι που πλέον αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να διασωθούν πολιτικά παρά τον ακατάσχετο λαϊκισμό, την καταστροφολογία και την πατριδοκαπηλία που τους διακρίνει.

Είναι εκείνοι που πλέον καταλαβαίνουν ότι στις εκλογές της 6ης Μαίου, οι Δωδεκανήσιοι θα τους "αποτεφρώσουν" πολιτικά μαζί με τις "Καμμένες" ιδέες και πρακτικές του παρελθόντος.

Είναι εκείνοι που ως "Κασσάνδρες της Δωδεκανήσου" βάσισαν το πολιτικό τους πυροτέχνημα στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.  και αποστασιοποιήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία.

Είναι εκείνοι που πλέον προσπαθούν να βρουν πολιτικό σωσίβιο στα λεξικά του Μπαμπινιώτη αλλά και τα εγχειρίδια της Γραμματικής και του συντακτικού αναζητώντας τη διαφορά του "πρέπει" και του "θα".

Επειδή όμως το πολιτικό σωσίβιο του Φ.Π.Α. σταδιακά ξεφουσκώνει όπως άλλωστε και τα δημοκοπικά τους ποσοστά, τους συστήνουμε να επισημοποιήσουν την τοπική κοινοπραξία ΠΑΣΟΚ-Α.Ε. (ΠΑΣΟΚ- Ανεξάρτητοι Έλληνες).

Από την πλευρά μας ως ΝΟ.Δ.Ε δεσμευόμαστε ότι θα αποστέλλουμε  προκαταβολικά τις  ομιλίες του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην τοπική Τρόικα "ΠΑΣΟΚ-Α.Ε."  προκειμένου  να τις διορθώνει εγκαίρως.

Επιπρόσθετα διευκρινίζουμε  ότι δεν έχουμε αντίρρηση οι τελικές διορθώσεις των ομιλιών να λαμβάνουν την τελική έγκριση του κ Καμμένου και του επί χρόνια φερόμενου συνεργάτη του και θεωρητικού της Χούντας κ Γεωργαλάς, εφόσον προηγουμένως τον εξοφλήσει για τη συγγραφή ενός βιβλίου και του προεκλογικού του προγράμματος.

Τέλος και επειδή αναγνωρίζουμε την ειλικρινή διάθεση πολιτικής κριτικής από το κόμμα του κ Καμμένου, θεωρούμε αυτονόητο ότι τα τοπικά του στελέχη τουλάχιστον θα αναγνωρίσουν στα θετικά του  προγράμματος μας την εξόφληση των χρεών του δημοσίου προς τους ιδιώτες.

Άλλωστε με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε  να διασφαλίσουμε ότι το Ελληνικό δημόσιο θα εξοφλήσει τα χρέη που άφησε ο τέως Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ Καμμένος στους εστιάτορες του ακριτικού μας Καστελόριζου.

Από την πλευρά μας ως ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου δηλώνουμε ότι ήδη έχουμε προσχωρήσει στο κίνημα των απλήρωτων εστιατόρων του Καστελορίζου και βροντοφωνάζουμε ότι από αυτή την ακριτική γωνιά της Ελλάδας είμαστε πολλοί και θα γινόμαστε διαρκώς περισσότεροι.

Υ.Γ. Ραντεβού στις κάλπες


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!