Η κα. Παρασκευή Ελευθερία (Λίτσα) ΦΤΑΚΛΑΚΗ έκανε την παρακάτω Πολιτική Δήλωση...

Η κα. Παρασκευή Ελευθερία (Λίτσα) ΦΤΑΚΛΑΚΗ, μετά την τιμητική πρόταση που της έγινε να συμμετάσχει ως υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και την απόφαση της να την αποδεχτεί, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια του κινήματος, έκανε την παρακάτω Πολιτική Δήλωση Συμμετοχής στις επόμενες Εθνικές Εκλογές :

ΑΝΑΝΕΩΣΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ-ΓΝΩΣΗ

Η απόφαση να αποδεχτώ την πρόταση που μου έγινε και να είμαι υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου  με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 6ης Μαΐου αποτελεί για μένα μια πράξη ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, καθώς αυτές οι εκλογές είναι οι κρισιμότερες για τη χώρα μας μεταπολιτευτικά. Οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε στις εξελίξεις που έρχονται.

Η ανανέωση του πολιτικού συστήματος με την είσοδο  νέων προσώπων, που αποδεδειγμένα έχουν τις ικανότητες και τη γνώση  να υπηρετήσουν το ελληνικό κοινοβούλιο είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ. Η είσοδος νέων ανθρώπων στη Βουλή θα συμβάλλει στην αναμόρφωση του πολιτικού μας συστήματος και αυτό είναι αναγκαίο, για τη νέα αρχή που όλοι ζητούμε για την πατρίδα μας.

Η οριστική υπέρβαση της κρίσης θα είναι δύσκολη και απαιτεί ένα Ολοκληρωμένο Σχέδιο, Ρεαλιστικό και Βιώσιμο. Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για κορώνες και σκοτεινά σημεία που εξυπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες. Απαιτείται πάνω απ' όλα ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ στο δημόσιο βίο.

Οι παθογένειες και οι εγγενείς αδυναμίες του πολιτικού μας συστήματος πρέπει να ξεριζωθούν εάν θέλουμε πραγματικά να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ και να ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ένα πολιτικό σύστημα με ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ και ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Η Αλλαγή Νοοτροπίας και η υιοθέτηση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού μοντέλου διακυβέρνησης απαιτεί νέους και άφθαρτους ανθρώπους, με αποδεδειγμένη εμπειρία, καθαρότητα και εξειδικευμένη γνώση.

Σε αυτές τις εκλογές καμία ψήφος δεν περισσεύει. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται νηφαλιότητα και αποφασιστική συμμετοχή στις κάλπες, για την ανάδειξη μιας Υπεύθυνης Διακυβέρνησης, με σχέδιο καθαρό, μακριά από πισωγυρίσματα, αυτό-ανατρεπόμενες στάσεις και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Είναι κατανοητή και πλήρως δικαιολογημένη η διάχυτη λαϊκή οργή. Ήρθε όμως η ώρα να δούμε τους καρπούς των θυσιών που έχουν γίνει έως σήμερα και πλέον να πορευθούμε υπεύθυνα και συντεταγμένα για την έξοδο από την κρίση.

Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να χάνουμε πολύτιμο χρόνο. Η ψήφος  μας θα πρέπει να είναι ψήφος προοπτικής και όχι ψήφος αντίδρασης. Ψήφος για το ΣΗΜΕΡΑ, το ΑΥΡΙΟ και όχι για το ΧΤΕΣ. Αυτή την προοπτική μπορεί να τη διασφαλίσει η δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ με την εκλογή νέων και ικανών προσώπων, που πιστεύουν στα ιδανικά που πρεσβεύει το Σοσιαλιστικό Κίνημα.

Θέλω να υπηρετήσω τον τόπο μου και να συμβάλλω στην ανανέωση του πολιτικού συστήματος, με αίσθημα ευθύνης για την πατρίδα μας και αγάπης για τα Δωδεκάνησα.

θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και ζητώ τη ψήφο σας, δεσμευόμενη   να εκπροσωπήσω το δωδεκανησιακό λαό επάξια στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Σας ευχαριστώ.

ΦΤΑΚΛΑΚΗ Παρασκευή-Ελευθερία ( Λίτσα)

Υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!