ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Περιοδείες στα νησιά και τα χωριά της Ρόδου πραγματοποίησαν  οι υποψήφιοι  βουλευτές Δωδεκανήσου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ,  το Σαββατοκύριακο  20 - 22/4.2012.

Ο Γιώργος Κασσάρας  περιόδευσε  το Σαββατοκύριακο στην Κω και την Κάλυμνο και σήμερα το βράδυ  θα συμμετάσχει στην εκπομπή ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 της Δημοτικής Τηλεόρασης  Κω που συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κατσάβαρος.

Ο Θανάσης  Μπαράκας  παραβρέθηκε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου της Δωδεκανήσου που διεξήχθη στην Κω, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί  με συναθλητές, φίλους και συνεργάτες και να συζητήσουν για τις επερχόμενες εκλογές.

Ο Χρήστος Πρασσάς περιόδευσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λίνδο, τον Αρχάγγελο και σε καταστήματα στο κέντρο της Ρόδου.

Ο Παναγιώτης Καρίκης μαζί με τον Χρήστο Πρασσά και συνεργάτες τους,  παρακολούθησαν την Κυριακή το απόγευμα τον Εσπερινό στον Αγ. Γεώργιο της Μαλώνας  και συμμετείχαν στη Λιτανεία που έγινε, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ρόδου  κ.κ. Κυρίλλου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τ' Αφάντου και περιόδευσαν στα καταστήματα της πόλης.

Η Ουρανία Φυλτζανίδη περιοδεύει από το Σάββατο και συναντά φίλους και ψηφοφόρους  της στην Λέρο.

Ρόδος  23.4.2012

Από το γραφείο τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!