Λαοί που δεν επενδύουν στην Παιδεία είναι λαοί καταδικασμένοι

"Λαοί που δεν επενδύουν στην Παιδεία είναι λαοί καταδικασμένοι. Οι Έλληνες που έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού σε όλη την υφήλιο, αυτή τη στιγμή κινδυνεύουν να βυθιστούν στο σκοτάδι με τους επικίνδυνους και ερασιτεχνικούς χειρισμούς των Μνημονιακών υποστηρικτών.

Τα σχολεία μας έμειναν χωρίς βιβλία, οι πόροι για την Παιδεία συρρικνώθηκαν ώστε να πληρώνεται το επαχθές χρέος και μοναδικό ευτύχημα είναι η αυταπάρνηση των εκπαιδευτικών που παλεύουν μέσα στις αντιξοότητες να μορφώσουν τα Ελληνόπουλα.

Την τελευταία ελπίδα που έμεινε σ' αυτή τη χώρα την κρατούν οι νέοι στα χέρια τους. Αυτοί έχουν τον πρώτο λόγο για το μέλλον τους και αυτοί θα αποφασίσουν. Όχι οι τοκογλύφοι και τα μεγάλα διεθνή συμφέροντα.", δήλωσε ο Θάνος Ζέλκας, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εξερχόμενος από το Βενετόκλειο Λύκειο.

Εκεί προηγουμένως είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καθηγητές και με τον Διευθυντή του Σχολείου, κ. Βασίλειο Ζήκα, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, ενώ εξήρε την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να κρατήσουν ψηλά το επίπεδο της δημόσιας εκπαίδευσης παρά τις αντίξοες συνθήκες


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!