Παράταξης ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Η πρώτη μάχη κερδήθηκε

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και τα μέλη της παράταξης ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ εκφράζουν τις πιο θερμές ευχαριστίες στον Καλυμνιακό λαό για την καθαρή νίκη που έδωσε στις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Η πρώτη μάχη κερδήθηκε.
Καλούμε τους συμπατριώτες μας ,που στις χθεσινές εκλογές στήριξαν την παράταξη του κυρίου Διακομιχάλη, την παράταξη του κυρίου Μαύρου και την παράταξη του κυρίου Χούλλη , να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια της παράταξης μας για την πρόοδο του νησιού μας .Για την πρόοδο ΟΛΩΝ μας .ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να θέσουμε τις βάσεις για την ανάπτυξη του τόπου μας .
Καλούμε επίσης το λαό της Καλύμνου την επόμενη Κυριακή να δώσει ένα ακόμη πιο ηχηρό μήνυμα ,ένα μήνυμα ενωτικό ,ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για ένα δημιουργικό αύριο, για το καλό όλων μας ,για το καλό του τόπου μας .
Όλοι μαζί μπορούμε .
 
Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!