Δελτίο Τύπου από τη Μ. Ιατρίδη υποψήφια με τους «Ανεξάρτητοι Ελληνες»

Στη μεγαλύτερη λαϊκή αγορά της Ρόδου, στον Αγ. Δημήτριο, βρέθηκε το Σάββατο το πρωί η Μίκα Ιατρίδη. «Χαίρομαι που βρίσκομαι κοντά στους συμπατριώτες μου» δήλωσε η υποψήφια, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, βουλευτής Δωδεκανήσου, και απαντώντας στις θερμές εκδηλώσεις των συμπατριωτών της τόνισε ότι «κάθε μέρα που περνά βλέπω ότι το 'όχι' που είπα ανταποκρίνεται στην αγωνία για το μέλλον που έχουν όλοι οι νησιώτες, όλοι οι Έλληνες».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη λαϊκή αγορά, η Μίκα Ιατρίδη, εξήγησε στους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές, γιατί η πολιτική του μνημονίου, που υποστηρίζουν τα δύο κυβερνητικά κόμματα, θα συνεχίσει να θέτει στο περιθώριο της φτώχειας και της ανέχειας τους Έλληνες πολίτες και θα στερεί κάθε ελπίδα για ανάκαμψη και ανάπτυξη.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η πολιτική», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη, «η πολιτική του μνημονίου ισοπεδώνει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους παραγωγούς, γονατίζοντας τους με τα συνεχή φορολογικά μέτρα, ενώ 'κλείνει το μάτι' στα μεγάλα συμφέροντα των μεγάλων υπεραγορών. Η λαϊκή αγορά έχει στηρίξει την ελληνική οικογένεια εδώ και δεκαετίες και έχει δημιουργήσει την εμπιστοσύνη μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή. Είναι χρέος όλων να διαφυλάξουμε αυτόν το θεσμό και να δώσουμε ηχηρή απάντηση σε όσους εχθρεύονται κάθε τι ελληνικό».

Το βράδυ του Σαββάτου η Μίκα Ιατρίδη βρέθηκε στον Αρχάγγελο και παρουσία πολλών κατοίκων δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Απόψε, βρεθήκαμε στον Αρχάγγελο, όλοι εμείς που ζούμε, δημιουργούμε και μεγαλώνουμε στον τόπο μας. Εμείς ξέρουμε από πρώτο χέρι ότι η Ελλάδα ξεκινά από τα νησιά μας. Στις 6 Μαΐου θα δώσουμε την απάντηση σε όλους αυτούς που όχι μόνο μας θεωρούν πολίτες τρίτης κατηγορίας, αλλά, ταυτόχρονα, περιφέρουν τα καθρεφτάκια τους και τις χάντρες τους θεωρώντας μας ιθαγενείς».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!