Θάνος Ζέλκας: «Στις λαϊκές αγορές χτυπάει η καρδιά της ελληνικής οικονομίας»

Στις λαϊκές αγορές χτυπάει η καρδιά της ελληνικής οικονομίας. Αυτοί οι άνθρωποι δίνουν καθημερινά τον αγώνα για την επιβίωση κι αυτούς οφείλουμε να αφουγκραστούμε. Είναι θυμωμένοι και τσακισμένοι από τη δυσβάσταχτη φορολογική πολιτική των υποστηρικτών των Μνημονίων και αναζητούν εναγωνίως κάπου να εναποθέσουν τις ελπίδες τους.

Γι' αυτούς και μαζί μ' αυτούς θα αγωνιστούμε να σηκώσουμε ψηλά το πληγωμένο γόητρο της χώρας. Για να ξαναφέρουμε πίσω το χαμόγελο στα χείλη όλων των Ελλήνων.",

δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Θάνος Ζέλκας, μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Λαϊκή Αγορά το πρωί του Σαββάτου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!