ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ: Ευχαριστούμε όλους εκείνους και εκείνες που μας στήριξαν

Η Παράταξή μας κατά τις χθεσινές αυτοδιοικητικές εκλογές αναδείχθηκε τρίτη. Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας αναγνώρισε το έργο που επιτελέστηκε.
Ευχαριστούμε όλους εκείνους και εκείνες που μας στήριξαν είτε με την ψήφο τους είτε με την στράτευσή τους στον αγώνα που κατέβαλε η Παράταξη. Ο αγώνας ήταν δύσκολος. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε 3 χρόνια τώρα τη μεγαλύτερη μεταπολεμική κρίση του τόπου μας. Κρίση όχι μόνο οικονομική, αλλά και κοινωνική, κρίση θεσμών και αξιών. Σταθήκαμε όρθιοι, καταφέραμε να βγάλουμε από το τέλμα στο οποίο είχε ρίξει το νησί η προηγούμενη διοίκηση, αλλά αυτό φαίνεται για τους συμπολίτες μας δεν ήταν αρκετό. Η λαϊκή ετυμηγορία είναι σεβαστή γιατί είναι αποτέλεσμα μιας δημοκρατικής διαδικασίας.
Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μέχρι να αποφανθεί οριστικά ο καλυμνιακός λαός και παραδώσουμε το τιμόνι του Δήμου στην επόμενη διοίκηση.
 
 
 
Συγχαίρουμε τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες οι οποίοι στρατεύτηκαν ως ενεργοί πολίτες στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, ανεξάρτητα από την εκλογή τους. Απέδειξαν με τη στράτευσή τους ότι η λειτουργία τους σ' αυτό το νησί δεν είναι εκ του μακρόθεν, απέδειξαν ότι διαθέτουν τον εαυτό τους για το καλό του τόπου τους.
Είτε εξελέγησαν είτε όχι τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
 
Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!