Πιέσεις από τον Πρωθυπουργό προς την Μίκα Ιατρίδη για Πρόεδρο

Φαίνεται πως δεν βγαίνουν τα "κουκιά" και ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επιδιώκει, σύμφωνα με πληροφορίες, συνάντηση με την ανεξάρτητη βουλευτή Μίκα Ιατρίδη, μετά την χθεσινή της συνέντευξη, στην οποία ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του analitis.gr η Μίκα Ιατρίδη δέχτηκε μεγάλες πιέσεις για συνάντηση με τον πρωθυπουργό τις τελευταίες ημέρες αλλά αρνήθηκε πεισματικά.
Η ανεξάρτητη βουλευτής Δωδεκανήσου, φαίνεται να έχει δηλώσει πως δεν αρνείται καμία συνάντηση, με τον όρο ότι θα υπάρχει σεβασμός στις θέσεις της, τις οποίες και ξεκαθάρισε με τη συνέντευξη της.
Στη συνάντηση ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να πιέσει τη βουλευτή να ψηφίσει για Πρόεδρο υποστηρίζοντας ότι είναι ζήτημα εθνικής ανάγκης η αποφυγή των εκλογών.
Το δημοσίευμα τονίζει επίσης το γεγονός πως μια πιθανή συνάντηση με την Μ. Ιατρίδη με τον πρωθυπουργό θα γίνει σε ψυχρό κλίμα, αφού ως γνωστόν εκείνος ήταν που το 2012 διέγραψε την Δωδεκανήσια βουλευτή μετά την άρνησή της να ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο.
Παρόλα αυτά ο Αντ. Σαμαράς θα επιδιώξει ένα "δυνατό μασάζ" στην Μ. Ιατρίδη, αφού ο αγώνας για τους 180 δείχνει να είναι ... μέχρις εσχάτων, αλλά οι δηλώσεις της που έκανε πρόσφατα δείχνουν πως έχει πλέον ξεκαθαρίσει την στάση της στο θέμα της ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο.
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!