Δεν «εγκρίνει» εκλογές ο Moody's

Στις διεθνείς πιέσεις των τελευταίων ημερών προκειμένου να βρεθεί η πλειοψηφία των 180 εδρών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, προστέθηκε και η φωνή του Moody's, ο οποίος κινδυνολογεί με την επενδυτική εμπιστοσύνη και τα ρίσκα για τη χρηματοδότηση της χώρας.
«Οι πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα είναι ένα πιστωτικά αρνητικό (credit negative) γεγονός, καθώς θέτει σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για την επόμενη μέρα, μετά την ολοκλήρωση του μνημονίου», υποστηρίζει σε ανάλυσή του, που δημοσιοποίησε χθες (Παρασκευή) ο οίκος αξιολόγησης Moody's.
«Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα περιορίζουν την επενδυτική εμπιστοσύνη και αυξάνουν τα ρίσκα ρευστότητας και χρηματοδότησης για τη χώρα», σημειώνεται στην ίδια ανάλυση.
Σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οίκος πιστοληπτικής ικανότητας εκτιμά ότι η εύρεση 25 επιπλέον βουλευτών από τους ανεξάρτητους, τους ΑΝΕΛ και τη ΔΗΜΑΡ θα είναι μία δύσκολη άσκηση.
 
πηγή: efsyn.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!