ΕΚΡΗΞΗ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΥΠΡΟΥ !!!

ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
«ΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΕΣ ΤΡΕΛΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΙ ΜΕ ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΝΔ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ;»
Ο εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση σε σχέση με την απαράδεκτη ρηματική διακοίνωση της Ελληνικής κυβέρνησης εναντίον της Κυπριακής, για την υπόθεση της Ευρωβουλευτού του ΔΗΣΥ Ελένης Θεοχάρους, που διαμαρτύρεται για την μή αντίδραση Βενιζέλου, σε προσβλητική δήλωση την οποία κατέθεσε η τουρκική πλευρά στο Συμβούλιο Σύνδεσης Ε.Ε. – Τουρκίας στο Λουξεμβούργο:
«Ζούμε εποχές απίστευτης τρέλας!
Για πρώτη φορά η Ελληνική Δημοκρατία εγκαλεί με ρηματική διακοίνωση την Κυπριακή Δημοκρατία!
«Αρχιτέκτονας» αυτής της πρωτοφανούς εξέλιξης, ο Αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, επιδεικνύοντας έναν απίστευτο εγωισμό και μία ασύλληπτη αμετροέπεια, αποδεικνύοντας - δυστυχώς - την διαπίστωση που είχαμε διατυπώσει, όταν ανέλαβε αυτά τα καθήκοντα του: Ότι η ΝΔ έκανε επικίνδυνη επιλογή για τη θέση του ΥΠΕΞ.
Ίσως ο ίδιος δεν έχει αντιληφθεί, μετά και το πρόσφατο «κρούσμα» του εκλεκτού του Γενικού Γραμματέα Αναστάσιου Μητσιάλη, το τι βλάβη προκαλεί με την συμπεριφορά του στις Ελληνοκυπριακές σχέσεις. Δεν ακούει τον χαμό στην Λευκωσία;
Η μέν Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Ελένη Θεοχάρους του υπενθυμίζει, ότι δεν την φίμωσε ούτε η Χούντα, για να την φιμώσει ο σημερινός Αντιπρόεδρος της ελληνικής συγκυβέρνησης.
Οι δέ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ρωτάμε τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά:
«Πόσο ακόμα θα ανέχεται έναν παραπαίοντα αρχηγό Κόμματος, με απρόβλεπτες, πλέον, αντιδράσεις, σε ένα από τα σημαντικότερα αξιώματα της χώρας;
Τόσο, πλέον, η ΝΔ συντηρείται από το «φιλί της ζωής» του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην νοιάζεται ούτε για τις επιπτώσεις στις σχέσεις της Αθήνας με την Λευκωσία, με τέτοιου είδους πρωτοφανείς αντιδράσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου»;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!