Και ενώ οι πάντες ασχολούνταν με τη Χρυσή Αυγή,οι τροϊκανοί «αλώνιζαν»

Πανηγυρική ανακοίνωση εξέδωσαν την Κυριακή οι τροϊκανοί, σημειώνοντας την καλή πρόοδο στην ανασκόπηση του οικονομικού προγράμματος που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση.
Και ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, περνώντας κάπου στα ψιλά την είδηση της παύσης των εργασιών της τρόικας στην Αθήνα, με τίτλους που αναφέρονταν στην πρόοδο των διαπραγματεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση, η πραγματικότητα είναι ότι οι τροϊκανοι αλώνιζαν κυριολεκτικά στο κοινωνικό κουφάρι της πατρίδας.
Με το πρωθυπουργικό επιτελείο και τον ίδιο τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, να ασχολούνται με τις εξελίξεις γύρω από την πρωτοφανή για τα παγκόσμια χρονικά περίπτωση της Χρυσής Αυγής...
Η τρόικα εκμεταλλευόμενη την περίσταση δήλωσε πλήρως ικανοποιημένη για τα όποια επικείμενα μέτρα, αποσκοπώντας με αυτό τον τροπο και εξασφαλίζοντας μέσω διαρροών στα δημοσιογραφικά γραφεία, την ακόμη μεγαλύτερη πίεση στην κυβέρνηση για τα ζητούμενά της.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι δανειστές πιέζουν τόσο για το ασφαλιστικό, όσο και για το εργασιακό, επιμένοντας τόσο στη μείωση των συντάξεων, με πρόσχημα την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού των ταμείων, όσο και στην απελευθέρωση των απολύσεων, προκειμένου, όπως ισχυρίζονται, να προσελκυθούν νέες επενδύσεις.
Την ίδια στιγμή, οι αυτοκτονίες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, η υγεία νοσεί, η εξαθλίωση χτυπάει limit up και το μετρο της Αθήνας έχει καταντήσει ξενώνας αστέγων, όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει και στην φωτογραφία του σταθμού Μοναστηράκι.
Προβλήματα δηλαδή, που δεν πρόκειται να λυθούν με νέα μέτρα και που σίγουρα τροφοδότησαν και θα συνεχίσουν να τροφοδοτούν, φαινόμενα όπως αυτό της Χρυσής Αυγής.
newsbomb.gr/

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!