Πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής μιλάει για όλα

  Συγκλονιστικά στοιχεία για την εγκληματική δράση που αναπτύσσουν οι συμμορίες της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει πρώην στέλεχος της οργάνωσης.
Ο Παύλος Φύσσας είχε γίνει στόχος των νεοναζί από καιρό λόγω της αντιφασιστικής του δράσης.
Το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής ήταν στον Πυρήνα της Νίκαιας για περίπου ενάμιση χρόνο, διάστημα στο οποίο, όπως λέει, είδε πολλά και έζησε από κοντά τους ανθρώπους της τοπικής οργάνωσης, στην οποία ο δολοφόνος του 34χρονου Παύλου Φύσσα ήταν υπαρχηγός, όπως λέει.
Στη χειμαρρώδη συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα «Έθνος», τραβάει από τις σκιές την πιο επικίνδυνη τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και μιλάει με στοιχεία, γεγονότα και ονόματα. Τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της εφημερίδας, τα οποία για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιούνται. Οσα υποστηρίζει το πρώην μέλος του νεοναζιστικού κόμματος επιβεβαιώνουν όσα λίγο-πολύ όλοι υποψιαζόμασταν, αλλά το βάθος των αποκαλύψεων σοκάρει.
Πατήστε στο λινκ  http://www.real.gr/Files/Articles/Document/262453.pdf και διαβάστε αναλυτικά όλο το πρώτο μέρος της συνέντευξης, ενώ στην εφημερίδα δημοσιεύονται και φωτογραφίες
 
Από : real.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!