Χαμός με Τσαπανίδου-Καμμένο: «Eίσαι ψεύτρα και γελοία» [video]

Xαμός στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου. Γιατί τσακώθηκε άγρια με τον Πάνο Καμμένο; Δείτε το βίντεο.
Σε αρένα με εκφράσεις πρωτοφανείς για τη δημόσιο διάλογο μετατράπηκε το στουντιο του STAR κατά τη συνέντευξη της ΠόπηςΤσαπανίδου με τον Πάνο Καμμένο με αφορμή την προτροπή του για λιντσάρισμα του δημάρχου Χρήστου Πάχτα.
Ο Πάνος Καμμένος έριξε τις ευθύνες στους δημοσιογράφους που ανέδειξαν την προτροπή του λέγοντας πως από τις ομιλίες του ήταν το μόνο απόσπασμα που δημοσιοποίησαν και επιτέθηκε στη δημοσιογράφο που τον σφυροκοπούσε με ερωτήσεις. Την αποκάλεσε ψεύτρα, την κατηγόρησε πως κάποιοι τις υπαγορεύουν τις ερωτήσεις.
Την κατηγόρησε μάλιστα ότι έχει δώσει βήμα στη Χρυσή Αυγή για να του απαντήσει η δημοσιογράφος πως αυτό συνέβη μόνο μια φορά, κατόπιν τηλεφωνικής παρέμβασης του Ηλία Κασιδιάρη. Εξαλλη η ΠόπηΤσοπανίδου δήλωσε πως κανονικά πρέπει να τον πετάξει με τις κλωτσιές έξω από το στούντιο. Αυτή ήταν η ατάκα που ανάγκασε τον Πάνο Καμμένο να φύγει, χωρίς να κατορθώσει να δώσει καμία λογική εξέλιξη για την προτροπή του περί λιντσαρίσματος.
Δείτε το βίντεο με την κόντρα Τσαπανίδου-Καμμένου
 
.fimes.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!