Οι απατημένοι εκδικούνται στο ΣΔΟΕ...

Απατημένοι σύζυγοι και απολυμένα στελέχη επιχειρήσεων συνδράμουν το ΣΔΟΕ στο κυνήγι της φοροδιαφυγής.

Το Σώμα δέχεται βροχή καταγγελιών αυτή την περίοδο είτε στο τετραψήφιο νούμερο 1517 είτε μέσω αλληλογραφίας με φακέλους-φωτιά.

Πρόκειται για ανώνυμες, αλλά και επώνυμες καταγγελίες για φοροδιαφυγή, παράνομο πλουτισμό, διαφθορά, υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος αλλά και περιπτώσεις πολυτελούς διαβίωσης που δεν δικαιολογούνται από τα φανερά εισοδήματα.
Όπως αναφέρει στέλεχος του ΣΔΟΕ, οι καταγγελίες φτάνουν και τις 150 την ημέρα και βέβαια χρειάζεται να αξιολογηθούν. Το τελευταίο διάστημα, προσθέτει, δεχόμαστε πολλές καταγγελίες από διαζευγμένες-απατημένες συζύγους, απολυμένα στελέχη εταιρειών, επιχειρηματίες οι οποίοι «καρφώνουν» ανταγωνιστές τους αλλά και λογιστές που παραμένουν απλήρωτοι.
Μάλιστα οι καταγγέλλοντες, επειδή λόγω της... ιδιότητάς τους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, αποστέλλουν και σχετικά έγγραφα.
Έτσι το ενδιαφέρον του ΣΔΟΕ επικεντρώνεται στους φακέλους που έρχονται στην υπηρεσία, οι οποίοι περιέχουν καταγγελίες για παράνομη επιχειρηματική δράση, τα... δεύτερα φορολογικά βιβλία που τηρούνται σε φωτοτυπίες, νούμερα τραπεζικών λογαριασμών σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναλυτικά στοιχειά για ακίνητα κυρίως μεγάλης αξίας.
Συνήθως οι καταγγελίες είναι ανώνυμες αλλά μέσα από τα στοιχεία οι ελεγκτές του Σώματος εντοπίζουν τα πρόσωπα που απέστειλαν τους φακέλους.
Πηγή: "Έθνος της Κυριακής"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!