Μήνυμα Μ. Ιατρίδης για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«H ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας σηματοδοτεί, ταυτόχρονα, ένα σημείο τερματισμού και ένα σημείο αφετηρίας.
Τερματίστηκε σήμερα μια κοπιώδης σχολική χρονιά και ξεκινά μια νέα προσπάθεια, τόσο για τους μαθητές και τις μαθήτριες, που είδαν σήμερα το πρωί τις προσπάθειες τους να έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν, όσο και για τους νέους και τις νέες που δεν είδαν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και όλους, γιατί οι προκλήσεις της ζωής είναι μπροστά μας.
Σε κάθε περίπτωση, η ελληνική οικογένεια κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τα όνειρα και τις ελπίδες της νέας γενιά ζωντανά. Και αυτή είναι μια καλή απάντηση σε όσους εξακολουθούν, μέσω της πολιτικής του Μνημονίου, να υποτιμούν τις ζωές μας και τη νοημοσύνη μας.»

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!