Διαμαντοπούλου: Αποχωρώ από το ΠΑΣΟΚ, πρόθεση ίδρυσης νέου κόμματος

Η πρώην υπουργός σημείωσε πως δεν μπορεί να εκφραστεί «σήμερα από αυτό το ΠΑΣΟΚ», τονίζοντας πως το κόμμα έχει «πολύ μεγάλη αδυναμία επανεκκίνησης με τις συγκεκριμένες συνθήκες».


Την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ και την πρόθεσή της να δημιουργήσει, μαζί με άλλους, ένα νέο κόμμα ανακοίνωσε πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην κρατική τηλεόραση.

Όπως δήλωσε η κ. Διαμαντοπούλου, η ίδια είναι ένα από τα «εκατομμύρια ανθρώπων που ήταν στον χώρο της δημοκρατικής παράταξης, που εκφράστηκαν από το ΠΑΣΟΚ για 40 χρόνια, όμως δεν μπορούν να εκφραστούν σήμερα από αυτό το ΠΑΣΟΚ.

»Από το καλοκαίρι δεν συμμετείχα σε καμία διαδικασία του ΠΑΣΟΚ και δεν συμμετέχω. Το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή έχει πολύ μεγάλη αδυναμία επανεκκίνησης με τις συγκεκριμένες συνθήκες», τόνισε η πρώην υπουργός.

skai.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!