Επέστρεψαν στο ΠΑΣΟΚ Γκερέκου, Σκανδαλίδης, Κασσής και Κουτσούκος

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενημέρωσε με επιστολή του τον Πρόεδρο της Βουλής για την επιστροφή των βουλευτών

 Α. Γκερέκου, Μ. Κασσή, Γ. Κουτσούκου και Κ. Σκανδαλίδη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

O κ. Βενιζέλος σε ανακοίνωσή του τονίζει: "Εκφράζω την ικανοποίηση μου γιατί η επιστροφή τεσσάρων βουλευτών στους κόλπους της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ενδυναμώνει την κοινοβουλευτική μας παρουσία και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που στηρίζει την κυβέρνηση της τρικομματικής συνεργασίας. Υποδέχομαι με χαρά τους συναδέλφους που έχουν πλήρη συνείδηση της πολιτικής και θεσμικής σημασίας της εξέλιξης αυτής."

Υπενθυμίζεται ότι και οι 4 βουλευτές είχαν διαχωρίσει την θέση τους από το Μνημόνιο 3 την ημέρα της ψήφισής του στην Βουλή.

 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!