«Οι ευθύνες των διαδοχικών Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ανυπολόγιστες»

Αναφορικά με την εξέλιξη της υπόθεσης «Λίστα Λαγκάρντ», από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Οι πολιτικές ευθύνες για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» που  βαρύνουν, ανεξαιρέτως, όλες τις διαδοχικές Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, καθώς και τους αρχηγούς τους που διετέλεσαν Πρωθυπουργοί, επί των ημερών των οποίων η λίστα άλλαζε διεύθυνση, χωρίς να αξιοποιείται προς όφελος του Ελληνικού Δημοσίου, είναι ανυπολόγιστες.

Όσο πιθανότατα, ανυπολόγιστα είναι και τα έσοδα που θα εισέρρεαν στα κρατικά ταμεία από τη νόμιμη φορολόγηση των λογαριασμών, όσων βρίσκονται σε αυτή.

Κάθε προσπάθεια της μνημονιακής συγχορδίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να στήσει το σκηνικό της συγκάλυψης των εμπλεκομένων θα πέσει στο κενό.
Ευθύνες υφίστανται και για κάθε κοινοβουλευτικό κόμμα που προσπαθεί να υφαρπάξει τις πολιτικές εντυπώσεις προκειμένου να εξασφαλίσει την εύνοια των πολιτών.

Ευθύνες υφίστανται και για όποιον δίνει ή ζητά τη χείρα βοηθείας από τον άκρατο νεοφασισμό, λησμονώντας τις ιστορικές μνήμες του παρελθόντος.
Οι ποινικές πτυχές της υπόθεσης έχουν κομβική σημασία για τη Χώρα και για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των Ελλήνων στους Δημοκρατικούς Θεσμούς.

Για αυτό το λόγο, πρέπει να αναδειχθούν.

Η καταδίκη όσων έβλαψαν με αξιόποινες πράξεις τον τόπο και τη νέα γενιά οφείλει να αποτελέσει εφαλτήριο της απεμπλοκής του Κράτους από τα συμφέροντα της άρχουσας οικονομικής τάξης, που λειτουργούν εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας.

Οφείλει, να πυροδοτήσει το ριζοσπαστικό μετασχηματισμό του Κράτους σε μια δίκαια ελεγχόμενη κοιτίδα δημοκρατίας.

Ο αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία, Εθνική Λαϊκή Ενότητα, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Αλληλεγγύη - Δικαιοσύνη, συνεχίζεται.

Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!