Παπακωνσταντίνου: «Δεν θα επιδιώξω την παραγραφή. Ξέρω ποιος αλλοίωσε τη λίστα»

Δεν θα καταφύγει στην παραγραφή ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Τι φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του, σύμφωνα με κυριακάτικες εφημερίδες
 
Σαφές μήνυμα ότι δεν θα προσπαθήσει να αποφύγει τις κατηγορίες περί αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ, μέσω της παραγραφής, έστειλε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με το "Έθνος της Κυριακής", ο κ. Παπακωνσταντίνου, είπε μέσω συνεργατών του, ότι στόχος του είναι να δικαστεί και να αθωωθεί.

"Δε με απασχολεί το ζήτημα της παραγραφής και δε επιδιώκω κάτι, διότι θέλω να αθωωθώ" είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, σύμφωνα με το "Βήμα της Κυριακής", ο κ. Παπακωνσταντίνου εκμυστηρεύθηκε σε συνεργάτες του ότι γνωρίζει ποιος αλλοίωσε τη λίστα Λαγκάρντ.

"Ξέρω ποιος έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ. Από τη στιγμή που έφυγα από το υπουργείο δεν έγινε τίποτα. Ο Διώτης είπε ότι η λίστα είναι προϊόν υποκλοπής. Ο Βενιζέλος συμφώνησε και η υπόθεση έκλεισε" φέρεται να είπε.

Βαριές κατηγορίες

Ο κ. Παπακωνσταντίνου κατηγορείται για αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ, καθώς διαπιστώθηκε ότι λείπουν ονόματα, που ανήκουν σε συγγενικά του πρόσωπα.

Ήδη, η εξαδέλφη του πρώην υπουργού Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγος της Συμεών Σικιαρίδης και ο σύζυγος της αδελφής της Ανδρέας Ρωσσώνης, που εμφανίζονται στην πρωτότυπη λίστα ως δικαιούχοι λογαριασμών στην ελβετική τράπεζα, κλήθηκαν από τους Εισαγγελείς για εξηγήσεις με την ιδιότητα των ύποπτων για την διάπραξη συνολικά πέντε αδικημάτων και δια των συνηγόρων τους έλαβαν προθεσμία για τις καταθέσεις τους για την ερχόμενη εβδομάδα. Αναμένεται να απολογηθούν για 4 κακουργήματα.

Η υπόθεση της λίστας, έχει αναχθεί σε μείζον πολιτικό ζήτημα με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιδιώκει να βάλει στο κάδρο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς αναμένεται να τον συμπεριλάβει στην πρότασή του για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής.
 
news247.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!