Αποχωρεί από την πολιτική ο Κώστας Καραμανλής;

Να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, σκέφτεται ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.


Τις σκέψεις του αυτές έχει αποκαλύψει ο κ. Καραμανλής σε στενούς του συνεργάτες, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά. Ταυτόχρονα, ο πρώην πρωθυπουργός απορρίπτει το ενδεχόμενο να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Όπως γράφει το δημοσίευμα, ο Κ. Καραμανλής εμφανίζεται ανήσυχος για τις εξελίξεις στην οικονομία αλλά και για το πολιτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί.

«Ακόμα δεν έχω λάβει τις αποφάσεις μου. Η υποψηφιότητά μου θα κριθεί από πολλούς παράγοντες» φέρεται να έχει πει. Όσο για το αν θα ακολουθήσει τα βήματα του θείου του προς το προεδρικό Μέγαρο; «Δεν μπορεί πολιτικός που έχει διατελέσει πρωθυπουργός να γίνεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας», φέρεται να λέει.

Ο Κώστας Καραμανλής, σε όλες τις συζητήσεις με συνεργάτες και συνομιλητές, τονίζει με κάθε τρόπο την στήριξή του στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!