Πάγκαλος: Οι Έλληνες θέλησαν τους διορισμούς και τη φοροδιαφυγή

Τι δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος για τη φοροδιαφυγή, το ρουσφέτι, τους διορισμούς αλλά και για τους νεκρούς της Marfin επιρρίπτοντας ευθύνες στο κοινωνικό σύνολο και σε πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης
 
Ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση απέδωσε εκ νέου και στο κοινωνικό σύνολο ο τέως υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος. "Ο λαός ήθελε διορισμούς, φοροαπαλλαγές, φοροδιαφυγή" δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο κ. Πάγκαλος.

"Η μεταπολίτευση λειτούργησε, είχαμε κοινωνική ειρήνη, καταφέραμε να πάμε μπροστά και έχουμε πάει πολύ μπροστά σε σχέση με το παρελθόν, 20 χρόνια πριν" τόνισε, επικαλούμενος και στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα είναι η 25η πλουσιότερη χώρα του κόσμου.

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εξήγησε ότι ως χώρα πρέπει να επανέλθουμε στο ίδιο επίπεδο ευημερίας ποσοτικά, αλλά με άλλες ποιοτικές συνθήκες, καθώς "αφήσαμε την αγροτική παραγωγή και γίναμε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι".

Για το δημόσιο τομέα ανέφερε ότι "είναι φαινόμενο παρασιτισμού και τριτοκοσμικό, καθώς οι πολιτισμένες χώρες δεν έχουν εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους". "Σε όλους οφείλεται το φαινόμενο αυτό" σημείωσε.

"Το σύστημα στηριζόταν στο συνδικαλισμό και τις προσλήψεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε και διαδήλωνε μαζί με τους υπαλλήλους της Βουλής που έχουν προνόμια" σημείωσε, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν δήμαρχοι του κόμματος αυτού που έχουν προβεί σε απάτες. "Η εξουσία διαφθείρει" τόνισε.

Τόνισε δε, ότι «η αλητεία που ξυλοκοπεί τους καθηγητές ή καίει με άναρθρες κραυγές την Αθήνα δεν είναι το μέλλον το αρνούμαι αυτό". Ζήτησε δε, να αλλάξει το εκλογικό σύστημα με κατάργηση του σταυρού προτίμησης. Υπάρχουν χιλιάδες αξιολογότατοι άνθρωποι έχουμε τεράστιο δυναμικό και δείτε ποιοι έχουν μπει στη Βουλή πρόσθεσε.

Το πανεπιστημιακό άσυλο κατάντησε ορισμένες μειοψηφίες να επιβάλλουν τη θέλησή τους είπε εξάλλου ο κ. Πάγκαλος. "Να μην τολμάει να μιλήσει αντιφρονών είναι δημοκρατία; Αυτός είναι φασισμός, μαύρος ή κόκκινος αδιάφορο, και αυτοί που το ανέχονται είναι φασίστες" σχολίασε.

Aνέφερε δε, ότι τις αντλίες στο κτίριο της Marfin "εμπόδισε συγκεκριμένο μπλοκ συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος" με αποτέλεσμα να καούν υπάλληλοι της τράπεζας. "Έχουν αίμα στα χέρια τους" παρατήρησε.

Άμεση απάντηση Γιάννη Μανώλη

Το πρώην στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βλέποντας τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, απάντησε αμέσως μέσω Twitter.

"Είκοσι χρόνια υπουργός ο Πάγκαλος και το παίζει αθώα περιστερά για το πελατειακό σύστημα! Ποιος; Ο αρχιτέκτονας του κομματικού κράτους! Τσίπα ρέεε".
 
news247.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!