«Επαναχάραξη συνόρων στη περιοχή ,διάλυση των εθνικών στρατών»! ΒΟΜΒΕΣ ΑΡΣΕΝΗ στο Onalert

"Συναγερμό" σήμανε ο πρώην ΥΕΘΑ Γεράσιμος Αρσένης, με την ζωντανή συνέτευξή του στο Onalert. Ο κ. Αρσένης άφησε ανοιχτό τον κίνδυνο επιβολής επαναχάραξης συνόρων ακόμη και στα Βαλκάνια και στη χώρα μας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "πρέπει να 'χουμε το νου μας".


Υποστήριξε ότι

•"Είναι σαφές ότι οι σχεδιαστές της νέας τάξης πραγμάτων στην περιοχή δεν θέλουν εθνικούς στρατούς.Θέλουν πολυμερείς οργανισμοί ασφάλειας ,όπως το ΝΑΤΟ και οι εθνικοί στρατοί να περιοριστούν σε δύο πράγματα:

•στην εσωτερική ασφάλεια που δεν είναι δουλειά των Ενόπλων Δυνάμεων
•να τροφοδοτούν τις πολυεθνικές δυνάμεις σε αποστολές στη περιφέρεια.

Δεν θέλουν Ένοπλες Δυνάμεις στην Ελλάδα. Θα ήταν ευχαριστημένοι μ΄ ένα στρατό 30.0000 κι εκεί το πάνε. Πρέπει να αντισταθούμε. Η Ελλάδα πρέπει να έχει αποτρεπτική δύναμη"

•"Δεν πρέπει να αφήσουμε την τρόϊκα να αποδομήσει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Βεβαίως μπορούν να γίνουν οικονομίες στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δεν χρειάζονται διάλυση",

•"Δεν είναι τυχαίο ότι "οι Γερμανοί "γονάτισαν" τους δύο πιο "άτακτους παίκτες" της περιοχής τη Γιουγκοσλαβία και την Ελλάδα-Κύπρο, τον ελληνισμό,δηλαδή".

"Ο κ.Φουχτελ, δεν κάνει εδώ τουρισμό,ούτε δημόσιες σχέσεις. Δεν ενδιαφέρονται οι Γερμανοί για την επιστροφή του χρέους. Μια μόνιμη επικυριαρχία επιδιώκουν στη περιοχή .Λειτουργούν επιχειρηματικά με την εσωτερική υποτίμηση που επιβάλλουν και με τη φθηνή εργασία θα έχουν δημιουργήσει ένα "παράδεισο" για τις γερμανικές επιχειρήσεις".

•Στη Θράκη κυβέρνηση είναι το προξενείο. Κίνδυνος να γίνει Κόσσοβο η Θράκη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!