Η πτώση της ΝΔ έφερε «σεισμό» στο κόμμα του Καμμένου

Στα πρόθυρα της διάσπασης έχει φτάσει το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» με ανταρσία που ξεκίνησε από τα δεξιά – νεοφιλελεύθερα στελέχη του, που προέρχονται από τον χώρο της ΝΔ.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι τυχαία η στιγμή, ούτε τα πρόσωπα τα οποία ξεκίνησαν το «αντάρτικο» κατά του Πάνου Καμμένου.

Οι εξελίξεις στο κόμμα, σχετίζονται άμεσα με τα ποσοστά που εισπράττει η ΝΔ από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν συνεχώς να αυξάνεται η απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος «έφυγε μπροστά», αφήνοντας πίσω τον Α. Σαμαρά κατά 2,5% περίπου και που όλα δείχνουν πως αυτή η πορεία θα συνεχιστεί.

Παράλληλα, τα άλλα δύο κόμματα που απαρτίζουν την τρικομματική κυβέρνηση, σημειώνουν κι αυτά απώλειες, με μεγαλύτερη αυτή του ΠΑΣΟΚ, που έχει αγγίξει το 5,5% και δημιουργούν στον Σαμαρά το αίσθημα της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας για το μέλλον αυτής της κυβέρνησης του.

Μετά τον Γ. Μανώλη ακολούθησε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικός ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κ. Μαρκόπουλος και ο εκπρόσωποςΤύπου Χ. Ζώης, εκ των προσωπικών φίλων του Προέδρου.

Το κόμμα «φυλλοροεί» επικίνδυνα και αναμένονται εξελίξεις, κυρίως από στελέχη και βουλευτές που διαφωνούν με τον πρόεδρο του κόμματος. Αγνωστο είναι τι θα κάνουν τρεις βουλευτές, Κουράκος, Κουίκ και η Κόλλια. Δεν αποκλείεται να υπάρξει η δημιουργία ομάδας γύρω από τον κ. Μαρκόπουλο με τη σύμπραξη διαγραμμένων βουλευτών της ΝΔ.

Αυτό που αφήνουν να εννοηθεί πολλά στελέχη, είναι ότι κανείς δεν αποκλείει να ριχθούν γέφυρες προς τη Νέα Δημοκρατία. Βέβαια αυτό είναι δύσκολο προς το παρόν, αλλά το μόνο βέβαιο είναι η ΝΔ δεν είναι αμέτοχη στην όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε στο κόμμα των ΑΝ.ΕΛΛ.

Τα σημεία στα οποία φέρονται να διαφωνούν τα κορυφαία στελέχη και βουλευτές, είναι καταρχάς ότι ο Καμμένος πραγματοποιεί άνοιγμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, που μάλιστα το χαρακτηρίζουν «ύποπτο». Επίσης η διαφωνία έγκειται και στην θέση του προέδρου που ζητά εκλογές και προτείνει να παραιτηθούν οι βουλευτές ώστε να τις εκβιάσουν.

Η τοποθέτηση του Π. Καμμένου σήμερα το πρωί ήταν χαρακτηριστική, αφού μίλησε για «αποστασία» και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η αποστασία ξεκινά πάντα από έμμισθους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. Ανήκει πλέον στη δικαιοδοσία της Δικαιοσύνης. Καλό ταξίδι, είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες».

Θ.Α.

Κάλυμνος 12/12/12

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!