Εμμανουήλ . Γ. Μουσελλής: Απάντηση στην πρόταση υποψηφιότητας του

Φίλοι και φίλες, Σ' ένα κρίσιμο και οριακό σημείο του πολυετούς αγώνα που δίνουμε όλοι μας, για να σταθεί στα πόδια της η πατρίδας μας, κάποιοι για προσωπικές φιλοδοξίες και για κομματικές σκοπιμότητες, σέρνουν την χώρα σε εθνικές εκλογές.

Φίλοι και φίλες,

Σ' ένα κρίσιμο και οριακό σημείο του πολυετούς αγώνα που δίνουμε όλοι μας, για να σταθεί στα πόδια της η πατρίδας μας, κάποιοι για προσωπικές φιλοδοξίες και για κομματικές σκοπιμότητες, σέρνουν την χώρα σε εθνικές εκλογές.
Τα ούτως ή άλλως σαθρά και αβάσιμα επιχειρήματα τους, για ανάπτυξη και οικονομική αυτοτέλεια καταρρίπτονται, αφού η λύση των εκλογών που ανορθόδοξα πέτυχαν, ανεξάρτητα με το όποιο αποτέλεσμα αναδείξουν, θα αποτελέσει τροχοπέδη στην ήδη δοκιμαζομένη οικονομία μας.
Μέσα σ' αυτό το ζοφερό για την χώρα μας περιβάλλον, δέχτηκα την τιμητική κατ΄ εμέ πρόταση της προέδρου της Ν.Ο.Δ.Ε. Δωδεκανήσου κ. Νατάσας Βενετοκλή, για να συμμετάσχω ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του νομού μας, για τις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Όμως, λόγοι καθαρά προσωπικοί, οικογενειακοί αλλά και πολιτικοί, που έχουν να κάνουν κυρίως με την υπευθυνότητα την σοβαρότητα και την ειλικρίνεια με την όποια θέλω να αντιμετωπίζω την εμπιστοσύνη του κόσμου, με οδηγούν στη μη αποδοχή της πρότασης.
Ευχαριστώ την πρόεδρο της Ν.Ο.Δ.Ε. κ. Νατάσα Βενετοκλή και όσους συνέβαλλαν για την υποβολή της πρότασης. Κυρίως όμως ευχαριστώ όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή σταθήκατε στο πλευρό μου αναμένοντας την απόφαση μου. Άλλωστε εσείς, περισσότερο από τους όλους τους άλλους, γνωρίζετε ότι, τις μάχες δεν τις κερδίζουν οι στρατηγοί και οι αξιωματικοί, αλλά οι τολμηροί και θαρραλέοι στρατιώτες.

Με εκτίμηση

Εμμανουήλ . Γ. Μουσελλής
Λογιστής Φοροτεχνικός
Αντιπ. Δημοτ. Συμβουλίου
Δήμου Καλυμνίων


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!