Ιωάννης Παππάς για την άφιξη και ομιλία του Πρωθυπουργού στη Ρόδο

Με τις ευλογιές της Παναγίας της Καθολικής ... Η άφιξη και η ομιλία του Πρωθυπουργού στη Ρόδο. Με την προσωπική εγγύηση ότι θα διατηρηθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς έστειλε μήνυμα νίκης της Φιλελεύθερης Παράταξης από την Ρόδο.  

Με τις ευλογιές της Παναγίας της Καθολικής

Η άφιξη και η ομιλία του Πρωθυπουργού στη Ρόδο.

 

Με την προσωπική εγγύηση ότι θα διατηρηθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς έστειλε μήνυμα νίκης της Φιλελεύθερης Παράταξης από την Ρόδο.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επέλεξε την πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων για να κάνει σημαντικές εξαγγελίες, όπως την μείωση του ΕΝΦΙΑ, το φρένο στην μείωση μισθών και συντάξεων ενώ υπογράμμισε την ανάγκη σταθερότητας για την αναπότρεπτη και στην στήριξη του τουρισμού μας.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι ο πρόεδρος, επέλεξε να ανακοινώσει τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, ο οποίος είναι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Φορτσάκης.

Ιδιαίτερη χροιά κατά την παραμονή του πρόεδρου στο νησί, ήταν η σύντομη αλλαγή στο πρόγραμμα του, με την στάση που έκανε μετά από υπόδειξη μου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Καθολικής στην Κρεμαστή, οπού προσκύνησε το εικόνισμα Της Μεγαλόχαρης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στις εξαγγελίες και δεσμεύσεις του, ο κύριος Σαμαράς, αναφέρθηκε κυρίως σε θέματα τα οποία είχαν συμπεριληφθεί στο υπόμνημα που του υπέβαλλα, αμέσως μετά την άφιξη του στην Ρόδο. 

 

Ιωάννης K. Παππάς 

Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!