Άγγελος Καλαθιανάκης: Περιοδεία στα καταστήματα της πόλης Ρόδου και Αφάντου

Περιοδεία στα καταστήματα της πόλης Ρόδου, και στις ευρύτερες περιοχές του Αφάντου – Λαχαναγορά και καλυθιές, πραγματοποιεί σήμερα ο Καλύμνιος υποψ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Άγγελος Καλαθιανάκης

Περιοδεία στα καταστήματα της πόλης Ρόδου, και στις ευρύτερες περιοχές του Αφάντου – Λαχαναγορά και καλυθιές, πραγματοποιεί σήμερα ο Καλύμνιος υποψ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Άγγελος Καλαθιανάκης. Στα πλαίσια της σύντομης επίσκεψης του στο νησί για την προεκλογική ομιλία του Πρωθυπουργού, ο υποψ. Βουλευτής του νομού μας, θέλησε να μιλήσει με τους πολίτες της πόλης. Να ακούσει από κοντά τα προβλήματα των κατοίκων, να γνωρίσει τις αδυναμίες του κοινωνικού ιστού, και να δεσμευτεί για ουσιαστικές αλλαγές στο παραγωγικό κομμάτι της νησιωτικο– τουριστικής πολιτικής.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά, θα συναντήσει την Καλυμνιακή κοινότητα Ρόδου. Ήταν εξάλλου ως πρώτη επιλογή και επιθυμία, να δει από κοντά τους συμπατριώτες του, να συζητήσει για τα τρέχοντα θέματα της καθημερινότητας, για την ρευστή πολιτική κατάσταση που επικρατεί, μα και να ζητήσει την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του σ’ αυτές τις κρίσιμες εκλογές.

Με την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ελπίδα, και με την απόλυτη ευθύνη του αξιώματος που διεκδικεί, ο υποψ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Άγγελος Καλαθιανάκης, δίνει το ενεργό παρόν στο όμορφο γειτονικό νησί της Ρόδου.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άγγελος Καλαθιανάκης

Αντ. Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου
Υποψ. Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!