Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά από την Κάλυμνο.»

Βασίλης Α. Υψηλάντης κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο για την εορτή των Θεοφανείων : «Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά από την Κάλυμνο.»

Στην Κάλυμνο βρίσκεται από χθες ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης.

Κατά την παραμονή του νησί των σφουγγαράδων έγινε δεκτός με ένθερμες εκδηλώσεις αγάπης και εκτίμησης από τους κατοίκους της Πόθιας και άλλων περιοχών του νησιού. Είχε συνάντηση με τον Έπαρχο Καλύμνου κ. Γιάννη Θεμέλαρο, τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γαλουζή, τον επικεφαλή της αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Γιάννη Μαστροκούκο και με άλλους αυτοδιοικητικούς, με τους οποίους συζήτησε τα θέματα που απασχολούν την Κάλυμνο.

Σήμερα συμμετείχε στον εορτασμό του Αγιασμού των Υδάτων στον Μητροπολιτικό Ναό του Χριστού, όπου έλαβε τις ευλογίες του Μητροπολίτη Καλύμνου – Λέρου – Αστυπάλαιας κ.κ. Παϊσίου.

Η περιοδεία του στην Κάλυμνο ολοκληρώνεται αύριο το πρωί, ενώ είχε την δυνατότητα, κατά την διάρκεια της παραμονής του εκεί να απευθυνθεί σε ομάδες πολιτών, για την σημασία των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και την ανάγκη ευρείας νίκης της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου η χώρα, από το τέλος της κρίσης να επιστρέψει άμεσα στην κανονικότητα.

Δήλωσε τέλος ότι από της εκδηλώσεις του Καλυμνιακού λαού, η νίκη της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά από την Κάλυμνο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!