Ανεξάρτητοι Έλληνες: Νέα τριήμερη περιοδεία στα Δωδεκάνησα

Νέα τριήμερη περιοδεία στα Δωδεκάνησα αρχίζει αύριο Παρασκευή (09.01.15) ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

«ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ»

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Νέα τριήμερη περιοδεία στα Δωδεκάνησα αρχίζει αύριο Παρασκευή (09.01.15) ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Στα πλαίσια της περιοδείας του αυτής θα δώσει και τρεις συνεντεύξεις Τύπου. Στη Ρόδο, την Παρασκευή στις 12:00 στα γραφεία της τοπικής Συντονιστικής του Κινήματος, στην Κάλυμνο το Σάββατο στις 12:00 και στις 16:30 της ίδιας μέρας στα καινούργια γραφεία των ΑΝΕΛ στην Κω, αφού προηγουμένως γίνει ο αγιασμός των εγκαινίων τους.

Ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφτεί επίσης και αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς, αλλά και τις αγορές των νησιών, όπως κάνει πάντα, καθώς οι επαφές του με τους πολίτες ήταν το συστατικό από τα δημοσιογραφικά του χρόνια.

Τον Τέρενς Κουίκ συνοδεύει η υποψήφια Πολιτευτής Β' Αθήνας Ευαγγελία Εγγλέζου, η οποία είναι και η Επικεφαλής των Περιφερειακών δράσεων του, για λογαριασμό του Πολιτικού του Γραφείου.

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα έχουμε και πάλι βουλευτική έδρα στα Δωδεκάνησα. Είμαστε βέβαιοι, ότι οι Δωδεκανήσιοι θα δώσουν το μήνυμα με την ψήφο τους, ότι τιμάνε εκείνους, που με την σειρά τους τηρούνε τις αρχές και τις υποσχέσεις τους, έναντι των ψηφοφόρων, που επέλεξαν ΑΝΕΛ το 2012 και που τώρα θα είναι πολύ περισσότεροι.
Δεν είμαστε και ούτε θα είμαστε ριψάσπιδες. Οι πολιτικοί τυχοδιωκτισμοί με τον Σαμαρά των μνημονίων δεν μας αφορούν και είμαι βέβαιος ότι οι κάλπες θα δώσουν το μήνυμα τους στους επίορκους του Κινήματος, σε όλη την Ελλάδα».

Αυτό δήλωσε ο Εκπρόσωπος του Κινήματος Τέρενς Κουίκ αναχωρώντας από την Αθήνα.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!