Δήλωση Μαρίας Παπαζαχαρίου- Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Ευχαριστώντας καταρχήν όλους όσους υποδέχτηκαν θετικά την υποψηφιότητά μου με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και με ενθάρρυναν να εμπλακώ σε αυτή την καθοριστική για την χώρα μας εκλογική αναμέτρηση και βέβαια το Κίνημα και τον πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου που με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στην Δωδεκάνησο ως υποψήφια.

Ευχαριστώντας καταρχήν όλους όσους υποδέχτηκαν θετικά την υποψηφιότητά μου με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και με ενθάρρυναν να εμπλακώ σε αυτή την καθοριστική για την χώρα μας εκλογική αναμέτρηση και βέβαια το Κίνημα και τον πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου που με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στην Δωδεκάνησο ως υποψήφια. Οφείλω να ενημερώσω ότι υπήρξε εμπλοκή στην διαδικασία υποβολής της υποψηφιότητάς μου στο Πρωτοδικείο Ρόδου καθώς όπως ενημερώθηκα τις πρώτες πρωινές ώρες από τον Τέλη Ηρακλείδη ο οποίος είχε αναλάβει να την διεκπεραιώσει, δεν κατάφερε παρά τις προσπάθειές του να βρει δικαστικό επιμελητή για να την καταθέσει αρμοδίως.

Εν τω μεταξύ η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο είχε ήδη ανακοινωθεί από τις 12 τα μεσάνυχτα στο διαδίκτυο από το Κίνημα. Η εξέλιξη αυτή με δυσαρεστεί, αλλά δεν με αποθαρρύνει. Αντιθέτως δυναμώνει την θέληση μου να αγωνιστώ για τις αξίες και τις αρχές του Κινήματος το οποίο μπορεί να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις εκείνες στο πολιτικό μας σύστημα, που θα μας λυτρώσουν από τις παθογένειες του παραγοντισμού στην πολιτική, της ιδιοτέλειας, της πελατοκρατίας, του παρασιτισμού που χειραγωγούν την κοινωνία και την αποπροσανατολίζουν.

Είναι γνωστό σε όλους τους συμπολίτες μου ότι δεν χρησιμοποίησα ποτέ επί προσωπικού το δημόσιο βήμα που αξιώθηκα να υπηρετώ επί 25 χρόνια. Παραμένω προσηλωμένη στις αρχές μου και τις πολιτικές μου θέσεις. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την δικαίωση των προσδοκιών των προοδευτικών πολιτών που αγωνιούν για το μέλλον της κοινωνίας και της δημοκρατίας μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!