Επίσκεψη Δ. Κρεμαστινού στον Αρχάγγελο και δήλωση

Τον Αρχάγγελο επισκέφθηκε την Παρασκευή ο καθηγητής και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός όπου συναντήθηκε με φίλους, μέλη και στελέχη του κόμματος σε μια συνάντηση αμιγώς πολιτική από την οποία, όμως, δεν έλειπε και το συναίσθημα.

Τον Αρχάγγελο επισκέφθηκε την Παρασκευή ο καθηγητής και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός όπου συναντήθηκε με φίλους, μέλη και στελέχη του κόμματος σε μια συνάντηση αμιγώς πολιτική από την οποία, όμως, δεν έλειπε και το συναίσθημα.

Ο κ. Κρεμαστινός επισήμανε για μια ακόμα φορά ότι ο βασικότερος λόγος που τον οδήγησε να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής είναι η δέσμευσή του για την δημιουργία και λειτουργία του Ογκολογικού Τμήματος στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Μετά την επιτυχημένη λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο χάρις στο οποίο έχουν σωθεί δεκάδες ανθρώπινες ζωές συμπολιτών μας αλλά και έχει εκλείψει η κοστοβόρα διαδικασία και ταλαιπωρία της μεταφοράς και διαμονής τους στην Αθήνα για καρδιολογικά προβλήματα, αποτελούσε, για τον ίδιο, μονόδρομο η επιλογή να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής για να υλοποιήσει την δέσμευση που είχε δώσει στους Δωδεκανήσιους.

«Όπως σήμερα σώζονται δεκάδες ανθρώπινες ζωές στο Νοσοκομείο της Ρόδου χάρις στη λειτουργία του Αιμοδυναμικού Κέντρου, έτσι με την ολοκλήρωση και του Ογκολογικού Τμήματος θα σώζονται κι άλλες ζωές και εκατοντάδες συμπολίτες μας δεν θα χρειάζεται πλέον να πηγαινοέρχονται από την Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο. Ήταν θέμα ζωής και θανάτου η απόφασή μου να είμαι ξανά βουλευτής. Δεν θα μπορούσα να αθετήσω την υπόσχεσή μου στους Δωδεκανήσιους γιατί θέλω να μπορώ να τους κοιτάω στα μάτια και αύριο παρά το γεγονός ότι έχω κάθε λόγο να μην συμμετέχω σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση με όλα όσα συμβαίνουν. Την απόφαση, λοιπόν, για το αν θα μπορέσω να συνεχίσω τις προσπάθειές μου για την κατασκευή του Ογκολογικού Τμήματος θέλω να την λάβουν οι πολίτες της Δωδεκανήσου και γι΄αυτό είμαι παρών και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση», επισήμανε ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός στους παρευρισκομένους οι οποίοι επικρότησαν την απόφασή του να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει το μεγάλο έργο που ξεκίνησε στο Νοσοκομείο της Ρόδου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!