Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Π.Ν.Α.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Χ.ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ.

• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Χ.ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Π.Ν.Α. στη Ρόδο με τον Έπαρχο Καρπάθου - Κάσου κο Γιάννη Μηνατσή, τον A' Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου και πρώην περ/κό σύμβουλο Επαρχείου Καλύμνου κο Καλαθιανάκη Άγγελο και τον υπ. περ/κό σύμβουλο Επαρχείου Καλύμνου κο Κουλιά Δημήτρη.

- Για την Κάρπαθο συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού και τα προγραμματιζόμενα έργα εν όψει του νέου ΕΣΠΑ( 2014-2020).

- Για την Κάλυμνο συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, την μάστιγα της ανεργίας που οδηγεί πολλούς Καλύμνιους στην μετανάστευση αλλά και την αναγκαιότητα υλοποίησης νέων έργων στο νησί, που θα δώσουν την απαραίτητη αναπτυξιακή ώθηση.

- Από το σύνολο των παρευρισκόμενών εκτιμήθηκε ως απόλυτα θετική η τελευταία απόφαση του υφυπουργού Μεταφορών κου Μ. Παπαδόπουλου για την κινητή μονάδα ΚΤΕΟ, που ικανοποίησε το αίτημα της Π.Ν.Α και συγχρόνως ανακουφίζει τους κατοίκους της πολυνησιακή περιφέρεια μας και τους απαλλάσσει από επιπλέον έξοδα και μετακινήσεις.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!