Ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική περιοδεία της υποψήφιας βουλευτή Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρία Αγγέλου

Αρχικα, η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρία Αγγέλου, συμμετείχε στην τριήμερη περιοδεία σε Ρόδο, Κω και Κάλυμνο, του εκπροσώπου και υποψήφιου βουλευτή επικρατείας Τερενς Κουικ, στα πλαίσια των περιοδειών της στα νησιά της Δωδεκανήσου. Και ακολούθως στην κοπή της πίτας του Πανκαρπαθιακού συλλόγου Ρόδου.


Κατά την επιστροφή της δήλωσε τα εξής «Ήταν ένα ιδιαίτερα παραγωγικό τριήμερο κατά το οποίο επισκεφθήκαμε το δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιακο, τα χωριά Καλυθιές και Αφαντου στη Ρόδο, τον κεντρικό παραλιακό δρόμο στην Κάλυμνο και συνομιλήσαμε με πολίτες, που δηλώνουν προβληματισμένοι και γεμάτοι απορίες. Ήμουν, είμαι και θα είμαι στα πλάι τους. Εξάλλου είμαι κάτοικος της Δωδεκανήσου, έχω προσωπική εμπειρία από τα προβλήματα της περιοχής και γι' αυτό το λόγο επέλεξα αρχικά να εμπλακώ στην πολιτική.
Στην Κω είχαμε συνάντηση με τον δήμαρχο Γιώργο Κυρίτση και κάναμε τα εγκαίνια των γραφείων της τοπικής συντονιστικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στους οποίους και ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό αγώνα.
Όσο για τον Πανκαρπαθιακό σύλλογο Ρόδου είναι πράγματι ένας από τους πολυπληθέστερους και πιο ενεργούς στο νησί. Με δυναμική παρουσία στηρίζουν το νησί τους και θα μας έχουν δίπλα τους».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!