Με τοπικούς φορείς της Κω ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Άγγελος Καλαθιανάκης

Στο νησί της Κω βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Άγγελος Καλαθιανάκης. Στα πλαίσια της προγραμματισμένης συνάντησης του κ. Καλαθιανάκη με τοπικούς φορείς του νησιού, ήταν και η προσέγγιση ζητημάτων πρωτοβουλίας και αλληλεγγύης - που έχουν την ξεχωριστή τους σημασία στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα.

Ο υπ. Βουλευτής του νομού μας, παρευρέθη στην κοπή πίτας του συλλόγου επαναπατριζομένων Κω ''Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ'', και εκμεταλλευόμενος την παρουσία του, συζήτησε την επικαιρότητα με παλιούς φίλους – συναγωνιστές ανεξαρτήτου χρώματος και πεποίθησης. Συνομίλησε για τα μείζον κοινωνικά θέματα που εκκρεμούν προς επίλυση, με τον ίδιο τον πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Παστρικό, και με τον πρόεδρο πολυτέκνων Κω που παρέστη στην εκδήλωση, Γιώργο Χατζηζαχαρία.
Στον ίδιο χώρο, ασπάστηκε τον σεβασμιότατο ΚΩ - Νισύρου Ναθαναήλ, δεχόμενος και τις ευλογιές του στον δύσκολο προεκλογικό αγώνα που δίνει για την Κάλυμνο και τα Δωδεκάνησα.
Στη συνέχεια δήλωσε παρών στη κοπή της πίτας της φιλοπτώχου Κω, ως ένδειξη ευχαριστίας και συμπαράστασης στον αξιοσέβαστο αγώνα της Μητρόπολης για την κοινωνία και τη φιλανθρωπία. Είναι εξάλλου απ' τα σημεία που ο Καλύμνιος υπ. Βουλευτής έχει θέσει ως πολιτική προτεραιότητας, για την άμεση στήριξη του κοινωνικού ιστού - με ευαισθησία και ουσιαστικές υποδομές.
Τέλος, η σύντομη κοινωνική περιοδεία του κ. Καλαθιανάκη στο νησί της Κω, θα κλείσει με την συνάντηση του με π. του Περιφερικού συμβούλιου, Θωμά Σωτρίλλη, καθώς παρευρίσκεται στο νησί για την ημερίδα ''Πρόληψη στην Ουρολογία''. Πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία εποικοδομητικής συζήτηση στα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα της περιφέρειας, μα κυρίως της ρευστής πολιτικής κατάστασης που επικρατεί ενόψει των εκλογών της 25ης του Γενάρη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άγγελος Καλαθιανάκης
Ά Αντ. Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου
Υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!