Περιοδεία του Μάνου Κόνσολα στη Λέρο

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : «Είμαι παρών με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα για να ανοίξουμε νέες προοπτικές»

«Είμαι παρών με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και δύναμη για τη Λέρο και τους ανθρώπους που ζουν σε αυτό το νησί. Και πάντα με την αλήθεια. Μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια, γιατί δεν σας έχω πει ποτέ ψέματα, έχω δραστηριότητα, μαζί φέραμε αποτελέσματα για το νησί, λύσαμε προβλήματα, ανοίξαμε νέες προοπτικές».
Αυτό είναι το μήνυμα του Μάνου Κόνσολα στους πολίτες της Λέρου, στην οποία βρίσκεται από το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ.
Ο κ. Κόνσολας αναφέρθηκε στην ίδρυση και λειτουργία δημόσιου ΙΕΚ στη Λέρο, τονίζοντας:
«Μαζί πετύχαμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε αυτό το μεγάλο στοίχημα. Το ΙΕΚ είναι πλέον μια πραγματικότητα, με δύο τμήματα τουρισμού και υγείας. Με γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός ότι συνέβαλα σε αυτή την εξέλιξη που δίνει επαγγελματική διέξοδο στους νέους ανθρώπους.
Στόχος αλλά και προσωπική μου δέσμευση είναι η δημιουργία και τρίτου τμήματος στο ΙΕΚ Λέρου από την επόμενη χρονιά».
Ο Μάνος Κόνσολας αναφέρθηκε στο θέμα της αξιοποίησης των εγκαταστάσεων του Θεραπευτηρίου Λέρου αλλά και στις προοπτικές ανάπτυξης του καταδυτικού τουρισμού στο νησί.
Αναφερόμενος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ο κ. Κόνσολας επισήμανε:
«Η δική μας επιλογή είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα. Η παραμονή στο ευρώ, η διασφάλιση της χρηματοδότησης της χώρας και η ανάπτυξη.
Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν.
Λύσεις εκτός του ευρωπαϊκού πλαισίου δεν υπάρχουν. Όσοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν, σας λένε ψέματα.
Πάνω από 50 δις ευρώ, την επόμενη εξαετία θα είναι διαθέσιμα από το νέο ΕΣΠΑ, την Κοινή Αγροτική Πολιτική και το Ευρωπαϊκό Επενδυτικό Ταμείο.
Είναι η μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα αυτά τα χρήματα να διατεθούν για τη δημιουργία ενός νέου αναπτυξιακού και παραγωγικού προτύπου. Και αποτελούν και ευκαιρία για τα νησιά μας».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!