Προεκλογική επίσκεψη του Δημήτρη Κρεμαστινού στην Κάλυμνο

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Επισκέφθηκε χθες το νησί μας ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καθηγητής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός και συζήτησε με τους φίλους του σε γνωστό κέντρο στο νησί μας.

Ο καθηγητής αναφέρθηκε στο ρόλο του ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό γίγνεσθαι, στις ευθύνες που έχει το κίνημα για τις εξελίξεις μετά τις εκλογές, στο ρόλο που διαδραμάτισε ο κ. Γ. Παπανδρέου στη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ με την άστοχη και στενά προσωπική κίνησή του , καθώς και στην προσπάθειά του για την υλοποίηση του ογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου Ρόδου , ώστε να μην απαιτείται να πηγαίνουν οι συμπατριώτες μας στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες και χημειοθεραπείες. Ζήτησε από τους φίλους του να στρατευτούν όλοι στον αγώνα ώστε το ΠΑΣΟΚ να έρθει τρίτο κόμμα , για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα και η προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!