Επίσκεψη του Δημήτρη Γάκη στη Κάλυμνο: «Η ώρα για να ξανακερδίσουμε τη χώρα πλησιάζει»

«Η ναυτική Κάλυμνος, το νησί των δημοκρατικών παραδόσεων δείχνει την ελπίδα και την προοπτική. Ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ!»

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, συνεχίζοντας την περιοδεία του στο Βόρειο Συγκρότημα, επισκέφθηκε την Τετάρτη 14-01-2015 την Κάλυμνο.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το σύμβολο για όσους ελπίζουν για κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια. Η νίκη της Αριστεράς ενάντια στο σύστημα που καταδυναστεύει την ελληνική κοινωνία και διαμορφώνει ένα τοπίο εργασιακής ανασφάλειας και οικονομικής στασιμότητας, σε λίγες μέρες θα είναι γεγονός. Θα δικαιωθούν οι ελπίδες του Ελληνικού λαού για πραγματική κοινωνική και εδαφική συνοχή μέσα από το πρόγραμμα εθνικής ανασυγκρότησης που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στη ΔΕΘ. Η χώρα αλλάζει σελίδα. Για τους άνεργους νέους, για τα νοικοκυριά που σήμερα λεηλατούνται από τα μνημόνια, για τους νησιώτες που πλήττονται βάναυσα από τις επιπτώσεις της λιτότητας στην υγεία, στην παιδεία, στην ενδονησιωτική επικοινωνία» ανέφερε ο Δημήτρης Γάκης σε συνομιλίες που είχε με τους πολίτες στο λιμάνι και στην αγορά της Καλύμνου.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε επίσης με τους εργαζόμενους στο Δήμο, στο Επαρχείο Καλύμνου και στο ΚΕΠ.
Την ίδια ημέρα, ο Δημήτρης Γάκης έδωσε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Στην ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, επικεντρώθηκε στα ειδικά ζητήματα των νησιών της επαρχίας Καλύμνου. «Με τις κοινοβουλευτικές μας παρεμβάσεις αναδείξαμε και επιμείναμε να δοθεί άμεσα λύση σε καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Καλύμνιοι στην υγεία, στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις, στην στελέχωση των σχολικών μονάδων, στην επαγγελματική και ναυτική εκπαίδευση, στον πολιτισμό και στην αλιεία. Θέσαμε τις προτάσεις μας στη Βουλή για τη συνέργεια τουρισμού-πολιτισμού και ναυτικής παράδοσης, αναδείξαμε τη δική μας αναπτυξιακή στρατηγική για την περιοχή που θα λαμβάνει υπόψη το πλούσιο φυσικό περιβάλλον του νησιού για την προώθηση ποιοτικών μορφών τουρισμού (αναρριχητικός, περιηγητικός, θαλάσσιος), που θα επιμηκύνουν την τουριστική περίοδο. Ενέργειες, που η υλοποίησή τους θα συμβάλλει σημαντικά στην τόνωση της τοπικής οικονομίας», υπογράμμισε.
Ο Δημήτρης Γάκης παρουσίασε τα κύρια σημεία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Καλύμνου.
Οι κυριότερες παρεμβάσεις του Δημήτρη Γάκη στη Βουλή αφορούσαν:
- Στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των νοσοκομείων Καλύμνου και Λέρου.
- Για τη ναυτική εκπαίδευση: Στήριξη σε δομές και καινοτομία για να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους.
- Στην προστασία των αλιευτικών αποθεμάτων του Αιγαίου και τη στήριξη των παράκτιων αλιέων των νησιών του Αρχιπελάγους.
- Στην προστασία και προβολή του Αρχαιολογικού Μουσείου Καλύμνου και την αξιοποίηση των μνημείων της νησιωτικής πολιτισμικής κληρονομιάς στο Αρχιπέλαγος.

Στις 25 του Γενάρη αλλάζουμε σελίδα. Το παραδοσιακό πολιτικό σύστημα έχει καταστήσει τη χώρα αναξιόπιστη. Σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αποκαταστήσει τη χαμένη αξιοπιστία, να ανακτηθεί η αξιοπρέπεια, η αισιοδοξία & η προοπτική της κοινωνίας. Ψηφίζουμε για την ελπίδα του λαού μας και το μέλλον της χώρας. Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!