ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΒΟΥΡΕΞΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Γεννήθηκε στην Κάλυμνο, όπου πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Φοίτησε στο Παρθεναγωγείο και στο Νικηφόρειο Λύκειο Καλύμνου. Οι γονείς ήταν Έλληνες της διασποράς, έζησαν στην Αφρική από το 1960 έως το 1975. Και λόγω αυτού του γεγονότος, η ίδια ομιλεί Γαλλικά και Σουαχίλι. Μετά το Λύκειο, εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου σπούδασε Φαρμακευτική.

Από το 1985, ασκεί το επάγγελμα του φαρμακοποιού. Σήμερα, είναι μητέρα δύο παιδιών και διαθέτει φαρμακείο στον Πειραιά. Είναι μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, όπου είναι εκλέκτορας για τον Πειραιά.

Από το 2009 μέχρι σήμερα, είναι αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών Πειραιώς και από το 2013 αντιπρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής, όπου έθεσε ως προτεραιότητες την συνεχή πίεση για επίλυση προβλημάτων του τομέα Υγείας. Έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα περίθαλψης ανασφάλιστων συμπατριωτών, που μεταβαίνουν στην Αθήνα για βοήθεια καθώς και στην αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού σε Ιατρεία των νησιών μας, μετά από συνεννόηση με τους κατά τόπους ιατρούς, συλλόγους και τις Ι. Μητροπόλεις.
Παράλληλα, από το 2002, ασχολείται ενεργά με τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα Δωδεκάνησα.

Είναι μέλος της Unesco Πειραιώς & Νήσων και διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Ελληνίδων Γυναικών για την Οικογένεια και το Παιδί.

Σήμερα, είναι μέλος του ΔΣ του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων. Από το 2013 μέχρι σήμερα, είναι μέλος του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ και συμμετέχει στις επιστημονικές επιτροπές διαφήμισης μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων ως πρόεδρος και ελέγχου συμπληρωμάτων διατροφής ως μέλος.

Συμμετέχει λοιπόν ως υποψήφια στις προσεχείς Εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, μετά από παρότρυνση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου καθώς και όλων των μελών του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!