Καλαθιανάκης, Υψηλάντης και Ιατρίδη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Καλύμνου της ΝΔ

Με την παρουσία τριών από τους πέντε υποψ. βουλευτές του νομού και με φίλους και οπαδούς του κόμματος, έγιναν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στην Κάλυμνο.

Στην Κεντρική πλατεία του νησιού, χθες Πέμπτη, η ΤΟ της ΝΔ πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και παρόντες ήταν φυσικά ο Καλύμνιος υποψήφιος βουλευτής Άγγελος Καλαθιανάκης, ο επίσης υποψήφιος Βασίλης Υψηλάντης και η Μίκα Ιατρίδη, που παρακολούθησαν την τελετή και τον χαιρετισμό που έγινε εκ μέρους της τοπικής οργάνωσης από τον Πρόεδρο Γιάννη Μαρίνο.

Παρών ήταν και ο Έπαρχος Καλύμνου Γιάννης Θεμέλαρος, ενώ ακολούθησαν και οι ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος.

"Παλμός της Καλύμνου"

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!