ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν τις περιοδείες τους στη Ρόδο οι υποψήφιοι βουλευτές Δωδεκανήσου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Αρχοντούλα Διακομανώλη, Αριστοτέλης Ηρακλείδης, Θεόδωρος Καραγιάννης και Αρετή Χατζηστέργου.

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου και οι τέσσερεις υποψήφιοι βουλευτές περιόδευσαν στο κέντρο της πόλης επισκεπτόμενοι καταστήματα και καφετέριες διανέμοντας φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων για τις θέσεις του Κινήματος οι οποίοι έθεσαν σειρά ερωτημάτων στους υποψήφιους βουλευτές εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας της 25ης Ιανουαρίου. Οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος υπογράμμισαν την ανάγκη να υπάρχει στη Βουλή ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που να επενδύει στους νέους ανθρώπους πρεσβεύοντας τη διαφάνεια και την αξιοκρατία σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής αλλά και της καθημερινότητας.

Στη συνέχεια περιόδευσαν στην Ιαλυσό όπου οι υποψήφιοι βουλευτές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με καταστηματάρχες, εμπόρους και κατοίκους για τα θέματα που τους απασχολούν και να τους παρουσιάσουν τις θέσεις του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Παράλληλα είχαν συνάντηση με τους τοπικούς φορείς οι οποίοι και τους εξέθεσαν τα προβλήματα της περιοχής και ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων για όλα τα ανοικτά ζητήματα.

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Αρχοντούλα Διακομανώλη, Αριστοτέλης Ηρακλείδης και Θεόδωρος Καραγιάννης επισκέφθηκαν υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δικαστικό Μέγαρο, το Κτηματολόγιο και τον ΟΤΕ. Η παρουσίαση των θέσεων του Κινήματος και οι επαφές με τους εργαζόμενους έγιναν σε ευχάριστο κλίμα και με έκδηλο ενδιαφέρον για τις νέες προοπτικές που δίνει η ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Ετοιμο το εκλογικό κέντρο

Να σημειωθεί ότι το Εκλογικό Κέντρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών βρίσκεται επί της οδού Μιχαήλ Πετρίδη 68 και είναι ανοικτά καθημερινά από τις 10 το πρωί εως τις 10 το βράδυ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!