Μίκα Ιατρίδη από Κάλυμνο: «Πάλεψα με όλη μου τη δύναμη για θέματα που αφορούν τα νησιά μας...»

Μίκα Ιατρίδη από Κάλυμνο: «Πάλεψα με όλη μου τη δύναμη για θέματα που αφορούν τα νησιά μας, όπως τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ και δικαιώθηκα! Και γι αυτά δεν θα πάψω να αγωνίζομαι ούτε μια ημέρα, ούτε ένα λεπτό».

«Δεν θα πάψω να αγωνίζομαι ούτε μια ημέρα, ούτε ένα λεπτό για τα ζητήματα των νησιών μας», ανέφερε η Μίκα Ιατρίδη στις εγκάρδιες συζητήσεις που έχει με τους Καλύμνιους και τις Καλύμνιες στο νησί τους.

Στις συναντήσεις της με τους συμπατριώτες της συζητούνται τα ζωτικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Κάλυμνος, αλλά και οι σημαντικές παρεμβάσεις της Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή, σχετικά με τον πρωτογενή τομέα και ιδιαίτερα την αλιεία.

Οι Καλύμνιοι αναγνωρίζουν στην υποψήφια βουλευτή τις συνεχείς ερωτήσεις της στα αρμόδια Υπουργεία για τα θέματα της Καλύμνου, όπως και τη δυναμική αντίδραση της σχετικά με το ενδεχόμενο της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

«Αισθάνομαι δικαιωμένη για το θέμα των συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά μας και θα συνεχίσω να διεκδικώ το καλύτερο για τα Δωδεκάνησα με μεγαλύτερο πείσμα και δύναμη», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη.

Η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου ήταν παρούσα και στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στην Κάλυμνο, όπου και συνομίλησε με τα στελέχη του κόμματος στο νησί.

Σχολιάζοντας το ίδιο βράδυ την παρουσία του κ. Τσίπρα στη Ρόδο, η Μίκα Ιατρίδη ανέφερε τα εξής:

«Ο κ. Τσίπρας ήρθε δεύτερος. Ήρθε δεύτερος γιατί δεσμεύτηκε για ζητήματα που ήδη έχει ξεκαθαρίσει η ΝΔ. Και θα έρθει δεύτερος γιατί υποσχέθηκε, πάλι, στους πάντες τα πάντα, χωρίς να πει τι θα κάνει με τα εθνικά θέματα και την παράνομη μετανάστευση».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!