Δημήτρης Γάκης από Κω: «Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ - Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΖΕΙ»

Στην Κω, ολοκλήρωσε την Τετάρτη 14-01-2015 την τριήμερη περιοδεία του στο βόρειο Συγκρότημα, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, Δημήτρης Γάκης.

Μαζί με τον συνυποψήφιο του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερό, επισκέφθηκαν την Κέφαλο και συνομίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής. Στις συναντήσεις και στις συνομιλίες με εργαζόμενους στον τουρισμό, οικοδόμους, αλιείς και καταστηματάρχες της πόλης, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκαν για τα τοπικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες στην Κω και παρουσίασαν τα κύρια σημεία του προγράμματος εθνικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη.
Ο Δημήτρης Γάκης και ο Ηλίας Καματερός, κάλεσαν τους εργαζόμενους και όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της Κω, στις 25 του Γενάρη να υπογράψουν με τον πιο καταφατικό τρόπο το τέλος των μνημονιακών πολιτικών που υποβάθμισαν την οικονομία και απαξίωσαν τη ζωή και τη δημιουργικότητα του νησιού.
Διάχυτη ήταν η αίσθηση των κατοίκων της Κεφάλου για την προοπτική νίκης του κόμματος στην εκλογική αναμέτρηση, ενώ στα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση στην Κέφαλο, ήταν κυρίως η οικονομική - αναπτυξιακή στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ και η αγωνία των πολιτών για την ανάκτηση της λειτουργίας των κοινωνικών δομών του κράτους στη νησιωτική χώρα. «Το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα λαμβάνει υπόψη το πλούσιο φυσικό περιβάλλον του νησιού, την ντόπια αγροτική και αλιευτική παραγωγική ικανότητα, τη συνέργεια τουρισμού – πολιτισμού και την προώθηση ποιοτικών μορφών τουρισμού (πολιτιστικός, περιηγητικός, θαλάσσιος, κ.ά), που θα επιμηκύνουν την τουριστική περίοδο. Θα προχωρήσουμε σε ενέργειες, που η υλοποίησή τους θα συμβάλλει σημαντικά στην τόνωση της τοπικής οικονομίας. Καμία υπαναχώρηση σε θέματα που αφορούν στη νησιωτικότητα και στους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ», υπογράμμισαν οι δύο υποψήφιοι βουλευτές.
Ειδικό σημείο της συζήτησης, αποτέλεσαν οι παρεμβάσεις και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία των εποχιακά εργαζομένων στον τουρισμό, ώστε να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή στις τουριστικές περιοχές της νήσου.
Απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα των κατοίκων, μια ενέργεια που θα κάνει άμεσα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη Δωδεκάνησο αφορά στο σύστημα Υγείας στη Δωδεκάνησο: «Μέτρα για να λειτουργήσει αποτελεσματικά το ΓΝ στην Κω», υποσχέθηκαν οι δύο υποψήφιοι. «Εμείς θα προχωρήσουμε με το δικό μας σχέδιο κοινωνικής συνοχής για τη ανατροπή της σημερινής δραματικής κατάστασης στα Νοσοκομεία και στο ΠΕΔΥ», τόνισαν. Αυτή η συμπυκνωμένη – με ουσία και αναγνώριση της πραγματικότητας πρόταση δεν αφορά μόνο στους ντόπιους Κώες. Είναι μια δημόσια υπηρεσία που προσφέρεται και στον τουρίστα, τον επισκέπτη των νησιών. Έχει διπλό, κοινωνικό και αναπτυξιακό χαρακτήρα.
Ολοκληρώνοντας τις συναντήσεις, οι δύο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσαν τους πολίτες της Κω να ψηφίσουν ενάντια στη συνέχεια των αποτυχημένων μνημονίων της λιτότητας και στην κινδυνολογία. Να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί με το λαό, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την αναζωογόνηση της Δημοκρατίας.
Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!