Επίσκεψη του Μάνου Κόνσολα στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Καλύμνου

«Η προεκλογική περίοδος είναι μια περίοδος έντασης. Εδώ όμως στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες στην Κάλυμνο, αποφορτιζόμαστε από αυτή την ένταση. Η προσφορά των ανθρώπων σε αυτό το Κέντρο, είναι ένα μήνυμα ζωής , κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης» τόνισε ο Μάνος Κόνσολας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στην Κάλυμνο.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμεΑ Καλύμνου κ.Ολυμπίτης ευχαρίστησε τον κ.Κόνσολα για την επίσκεψή του στο κέντρο αλλά και για την παρέμβαση του που οδήγησε στη δωρεά ενός λεωφορείου από τον ΟΠΑΠ, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες μεταφοράς των παιδιών.
Ο κ.Κόνσολας εξήρε την αυταπάρνηση και την προσφορά των εργαζόμενων στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Καλύμνου, επισημαίνοντας ότι «το πιο σημαντικό είναι να στηρίζεις αυτά τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Να τους δίνεις χαρά και διέξοδο. Είναι μια φωτεινή προσπάθεια για την Κάλυμνο, χρειάζεται διαρκή στήριξη από όλους μας».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!