Ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Λέρο ο Βασίλης Υψηλάντης

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης ολοκλήρωσε σήμερα την περιοδεία του στη Λέρο και από σήμερα, στην τελική πλέον ευθεία για την κάλπη, θα δώσει την μάχη από τη Ρόδο.

Κατά την παραμονή του χθες στο νησί της Λέρου ο κ. Υψηλάντης είχε την ευκαιρία να απευθύνει χαιρετισμό στα μέλη της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Λέρου, επίσης να συνομιλήσει με κατοίκους του νησιού μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητας, οι οποίοι του εξέφρασαν την απόλυτη στήριξη και ευαρέσκεια προς το πρόσωπό του.
Ο κ. Υψηλάντης δεσμεύθηκε ότι θα στέκεται δίπλα, θα αγωνίζεται για τα προβλήματα και τις αγωνίες των ακριτών.
Στο πλαίσιο της παραμονής του στο νησί της Λέρου του δόθηκε η ευκαιρία να παραστεί και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, πιο συγκεκριμένα στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η Παναγιά του Κάστρου» όπου είχε και προσωπική συμμετοχή στις εκδηλώσεις της νεολαίας του σωματείου.
Στην περιοδεία τον συνόδευε το στέλεχος και πρώην υποψήφιος βουλευτής κ. Γιάννης Βαγγέλης, ο οποίος δίνει και αυτός τον αγώνα του για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα της Νέας Δημοκρατίας.
Από σήμερα το πρωί ο Βασίλης Υψηλάντης ξεκίνησε την περιοδεία του στη Ρόδο με επίσκεψη στις Δημοτικές Κοινότητες Μασσάρων, Πυλώνας, Λάρδου, Απολλακιάς, Ίστριου, Βατίου, Κατταβιάς, Λαχανιάς, Γενναδίου και Ασκληπιείου. Κατά την μετάβαση του στα χωριά της Νότιας Ρόδου εισέπραξε την θερμή υποδοχή και εγκαρδιότητα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι του εξέφρασαν και την πίστη τους για την τελική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!