Άγγελος Καλαθιανάκης: Πιστός στον αγώνα και τις αξίες των νησιών μας!

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, η εγκαινίαση του εκλογικού κέντρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο νησί της Καλύμνου πραγματοποιήθηκε σε ελπιδοφόρο και αισιόδοξο κλίμα. 

Παρουσία του πατριώτη υπ. Βουλευτή του νομού μας Αγγέλου Καλαθιανάκη, των συνυποψήφιων Β. Υψηλάντη και Μ. Ιατρίδη (που βρίσκονταν στο νησί για περιοδεία) και πλήθος του κόσμου που άφησε εντυπώσεις, δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα πως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι παρών στον δύσκολο αυτό αγώνα που δίνει για την πατρίδα και τα νησιά μας. Και η μεγάλη νίκη των κοινωνικών αξιών, της σταθερότητας και της προοπτικής, ξενικά από την περήφανη Κάλυμνο.
Ο κόσμος που παρέστη στη εκδήλωση, είχε την ευκαιρία να ακούσει τους υπ. Βουλευτές του νομού μας, να συζητήσει για τα καθημερινά προβλήματα, αλλά και την ρευστή κατάσταση που εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους με λάθος επιλογές. Και σ' αυτό εστιάστηκε κυρίως η τοποθέτηση των υποψηφίων, καθώς ο πολίτης οφείλει να κρατήσει την ευθύνη ψηλά αυτήν την κρίσιμη ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν την μνημονιακή της αποδέσμευση – και την αρχή της στέρεας αναπτυξιακής πολιτικής που έρχεται πλέον με απτά αποτελέσματα. Ο π. της Τ. Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Γ. Μαρίνος, δέχθηκε τα ευχαριστώ για την οργάνωση του χώρου, τη έμπρακτη στήριξη που δίνει στο κόμμα, και το αδιάκοπο παρόν του στις τοπικές εξελίξεις.
Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 16/1, ο υπ. Βουλευτής Άγγελος Καλαθιανάκης περιόδευσε στο νησί της Λερού. Στα πλαίσια των τελευταίων του επαφών με τα γύρω νησιά – και πριν επιστρέψει στην Κάλυμνο για την τελική ευθεία του σκληρού αγώνα, άρχισε την περιοδεία της ελπίδας απ' το όμορφο γειτονικό νησί.
Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου συνάντησε τοπικούς φορείς του νησιού, φίλους και μέλη της Τ. Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, και περπάτησε στην αγορά του νησιού. Συζήτησε με τον πολίτη, άκουσε τις δυσκολίες, και αφουγκράστηκε υπο ειλικρινείς δεσμεύσεις τις τοπικές δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε τον διοικητή του Νοσοκομείου, τον π. των εργαζόμενων Νοσοκομείου, τον Διοικητή του λιμενικού σώματος, και τον προσωπικό του φίλο και έπαρχο Καλύμνου – Λέρου- Αστυπάλαιας, Γ. Θεμέλαρο.
Η αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο του, ήταν ιδιαίτερα θερμή. Ο Άγγελος Καλαθιανάκης αγκαλιάστηκε απ' τον Λεριακό λαό, και ανταπέδωσε με αίσθημα σεβασμού και εκτίμησης για αφοσίωση στον συνεχή του αγώνα για τα νησιά. Εξάλλου είναι κάτι οικείο για τον Καλύμνιο υποψήφιο, καθώς η αγωνίες του για την προάσπιση των νησιωτικών συμφερόντων, είναι πάνω από υποψηφιότητες βιτρίνας και προεκλογικές υποσχέσεις. Είναι τρόπος ζωής, και το αποδεικνύει με τους καθημερινούς αγώνες που δίνει συλλογικά - απ' τον επαγγελματικό και πολιτικό φορέα που εκπροσωπεί ανελλιπώς στην καταγεγραμμένη με αποτελέσματα πορεία του.
Σάββατο 17/1, ο Άγγελος Καλαθιανάκης περιόδευσε στο νησί των λειψών και της Κω. Συναντήθηκε με κομματάρχες και φορείς, και συζήτησαν για την επόμενη ημέρα των εκλογών – που οφείλει να βρει τους νησιώτες όλους ενωμένους με κατανόηση και στόχους καθοριστικούς, για την διασφάλιση της τουριστικής μας αξιόπιστης εικόνας στους χιλιάδες φιλοξενούμενους των νησιών μας και ενόψει της νέας σεζόν που ανοίγει σε περίπου δυο μήνες.
Επίσης σημαντική επαφή είχε ο Καλύμνιος υποψήφιος Βουλευτής με τον Δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση και το σωματείο αυτοκινητιστών (ΤΑΞΙ). Αργότερα παρευρέθη στον εσπερινό του Αγ. Αθανασίου, και μετέπειτα στη βραδινή περιοδεία στο λιμάνι της πόλης. Η παραμονή στο νησί της Κω για τον υπ. Βουλευτή και τους συνεργάτες του, θα διαρκέσει μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, εωσότου και αναχωρήσουν για την τελικό τους σταθμό, τη Ρόδο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!