ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ FM Ο ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ

«Τα μηνύματα από τα Δωδεκάνησα είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μηνύματα νίκης, μηνύματα ότι δεν πάει άλλο η κατάσταση που ζούμε σήμερα. », τόνισε μεταξύ άλλων ο Ν. Σαντορινιός σε συνέντευξη που έδωσε την Κυριακή το πρωί στον σταθμό ΒΗΜΑ fm και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη.

Ειδικότερα ο κ. Σαντορινιός αναφέρθηκε στην ανάγκη να ληφθούν αμέσως μέτρα για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που έχουν φέρει οι πολιτικές των μνημονίων στις νησιωτικές περιοχές της χώρας. Σε ό, τι αφορά τη νησιωτική Ελλάδα, πρέπει να αποτρέψουμε την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή του ΦΠΑ στο Αιγαίο, όπως και την αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό. Τέλος, να διαμορφώσουμε άμεσα το πλαίσιο των πολιτικών για τις νησιωτικές περιοχές, που οφείλει να διαπερνά όλες τις πλευρές της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.
Το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!