ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ Θ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Θόδωρος Καραγιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες επιθέσεων από τους, κατά τ' άλλα ηπίων τόνων, πρώην συντρόφους μας.
Φαίνεται τελικά πως αυτός ο προσχηματικός προεκλογικός πολιτισμός μεταξύ "αδελφικών" κομμάτων, δεν κατάφερε να διατηρηθεί μέχρι την 26η Ιανουαρίου.
Δυστυχώς γι' αυτούς αλλά και για εμάς που έχουμε καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί τους στο παρελθόν, οι επιθέσεις αυτές δεν περιορίζονται σε αμιγώς πολιτικά, αλλά επεκτείνονται και σε προσωπικά ζητήματα, θίγοντας έτσι αηθώς πρόσωπα και καταστάσεις. Λησμονούν όμως πως πεδίο τέτοιου είδους και επιπέδου αντιπαράθεσης, υπάρχει στην δική τους πλευρά. Οι δικές μας ντουλάπες δεν έχουν σκελετούς, οι δικές τους είναι που ξεχειλίζουν.
Είναι φανερό πως η άνευ όρων συγκυβέρνηση τους άφησε κουσούρια και όχι μόνο εξευτέλισε την ιστορία του χώρου και απαξίωσε την προσφορά του στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, αλλά όπως φαίνεται οι συναναστροφές με τα ακροδεξιά στοιχεία της ΝΔ επηρέασε τους πρώην συντρόφους μας, καθιστώντας τους Κένταυρους και Ρέιντζερς του 2015.
Ως νέοι γενίτσαροι λοιπόν, τους είναι προτιμότερο να επιτίθονται σε αυτούς από τους οποίος υποστηρίζονταν επί σειρά ετών, παρά να ασχολούνται ουσιαστικά με την επιτυχία της σημερινής τους συγκέντρωσης.
Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα κι αυτή τη φορά να λειτουργήσουμε ως αποδιοπομπαίοι τράγοι και να επωμιστούμε την ευθύνη να ανοικοδομήσουμε όλα όσα γκρεμίστηκαν στον χώρο λόγω της δικής τους αχαριστίας απέναντι σε αρχές και αξίες και κυρίως τον κόσμο που εκφράζαμε. Την 25η όμως του μηνός η ετυμηγορία της βάσης θα είναι αμείλικτη».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!