Περιοδείες αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη της Ρόδου

Περιοδείες αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη της Ρόδου. Στις 25 του Γενάρη, η χώρα ανακτά την αξιοπιστία της και αλλάζει οριστικά σελίδα.

Την Παρασκευή 16/1/15, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Δωδεκάνησο, Μαρία Βαλατσού, Δημήτρης Γάκης, Χριστόφορος Κάσδαγλης, Ηλίας Καματερός και Νεκτάριος Σαντορινιός πραγματοποίησαν επίσκεψη στις υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της τοπικής Δ.Ο.Υ.
Στις συνομιλίες που είχαν οι υποψήφιοι βουλευτές με τους εργαζόμενους στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και με πολίτες, τόνισαν, ότι «η πραγματοποίηση ενός ισχυρού κύματος νέου τύπου μεταρρυθμίσεων για τη διοίκηση, τους θεσμούς και την κοινωνία, αποτελεί βασική προϋπόθεση για το μετασχηματισμό του κράτος και την αναπτυξιακή διαδικασία».
Το Σάββατο 17/1/15, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης και Μαρία Βαλατσού , περιόδευσαν με κλιμάκιο από στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην λαϊκή αγορά του Αγίου Δημητρίου.
Σε όλες τις επισκέψεις και στις συνομιλίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, διάχυτη ήταν η αίσθηση του Ροδιακού λαού για την προοπτική νίκης του κόμματος στην εκλογική αναμέτρηση, που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο μετά την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος στη Ρόδο. Στα θέματα που κυριάρχησαν στις συζητήσεις με τους πολίτες, ήταν κυρίως η οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η αναπτυξιακή του ατζέντα για τον τουρισμό και η αγωνία των πολιτών για την ανάκτηση της λειτουργίας των κοινωνικών δομών του κράτους στη νησιωτική χώρα.
Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, κάλεσε τους Ροδίτες να συμπαραταχθούν με την πρόταση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, να αγωνιστούν ενάντια στους εκφραστές του παλιού, του διαβρωμένου πολιτικού κατεστημένου που έχει οδηγήσει τη χώρα σε τέλμα. Ενάντια στα σχέδια της αποτυχημένης συγκυβέρνησης των μνημονίων και της λιτότητας. Να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο νίκης, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!