Ιωάννης Παππάς: «Οι ανεύθυνοι πολιτικοί πρέπει να σταματήσουν να μοιράζουν ευχολόγια και «cash machines» στους Έλληνες Πολίτες»

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

«Οι ανεύθυνοι πολιτικοί πρέπει να σταματήσουν να μοιράζουν ευχολόγια και «cash machines» στους Έλληνες Πολίτες» δήλωσε από την Ρόδο, ο Γιάννης Παππάς.

Σε χωριά της Ρόδου βρέθηκε ο Υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Παππάς, όπου συνομίλησε με αρκετούς φίλους και υποστηρικτές της Δημοκρατικής Παράταξης.
Ο κύριος Παππάς, κατά τις συναντήσεις του, επανέλαβε τις ρητές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού, για διατήρηση των συντελεστών ΦΠΑ, για τις άμεσες μειώσεις σε τρεις κρίσιμους τομείς της φορολογικής πολιτικής και συγκεκριμένα τα ακίνητα, το εισόδημα και τα κέρδη των επιχειρήσεων.
Ενώ επεσήμανε την σημαντική δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά, ότι με κυβέρνηση της ΝΔ «η εποχή του Μνημονίου λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου και από τον Μάρτιο δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα η παρουσία της τρόικας».
«Τα πολιτικά ευχολόγια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα εξαγγελλόμενα «cash machines» είναι μαθηματικά δεδομένο πως θα καταστρέψουν την Ελλάδα. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα μέχρι το άνοιγμα των καλπών είναι κρίσιμα για την χώρα μας. Η Ευρώπη δεν θα ανεχτεί καμία από τις «μονομερείς ενέργειες» που περιλαμβάνει το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε μεταξύ των άλλων ο κύριος Παππάς.
Κατά τις συναντήσεις του, ο Υποψήφιος Βουλευτής, είπε επίσης, πως «πρέπει ο Ελληνικός Λαός να καταλάβει πως τα λεγόμενα του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του είναι απλά ΚΟΥΦΙΕΣ υποσχέσεις».
Ο Κύριος Παππάς βρέθηκε επίσης στην εκδήλωση της ΔΑΚΕ δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, αλλά και την ετήσια εκδήλωση του πρωτοπόρου ποδοσφαιρικού σωματείου ΓΑΣ Ιαλυσού.
Το βράδυ της Κυριακής, ο Γιάννης Παππάς, δέχθηκε ευχές από φίλους και παλιούς συμμαθητές του, σε μια βραδιά που συμμετείχαν οι απόφοιτοι Καζουλείου – Βενετοκλείου της τάξης του 1985.
Τέλος, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιάννης Παππάς συμμετείχε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα που διοργανώθηκε από την Νομαρχιακή Διοικούσα επιτροπή του κόμματος στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην Ρόδο.

Από το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!