Συνεχίζει την περιοδεία του στη Ρόδο ο Άγγελος Καλαθιανάκης

Απ' το απόγευμα της Κυριακής 18/1, βρίσκεται στο νησί της Ρόδου ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Άγγελος Καλαθιανάκης. Το βραδάκι της ίδιας μέρας, ο Άγγελος Καλαθιανάκης με τους συνεργάτες του παρευρέθησαν στην κοπή πίτας της ΔΑΚΕ της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου στο καφέ Cavaliere, και συνάντησαν φίλους - φορείς και αγωνιστές απ' τον χώρο του κομματικού κορμού της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα Δευτέρα 19/1, ο υπ. του νομού μας παρέδωσε συνέντευξη στα ΜΜΕ της τοπικής κοινωνίας στο Δημοτικό μέγαρο, και στην αίθουσα τύπου του Δημαρχείου. Κατόπιν χαιρέτησε το προσωπικό, και συζήτησε για τα θέματα της προεκλογικής επικαιρότητας.
Αργότερα, παρέστη στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΣΜΟΣ TV, όπου έδωσε και συνέντευξη στον Κλεάνθη Λοΐζο για τα κρίσιμα ζητήματα που γεννά η αβεβαιότητα της επόμενης ημέρας, και για την ξεκάθαρη εντολή που πρέπει να δώσει ο λαός για κυβέρνηση σταθερή και ευρωπαϊκή - με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.
Δεν παρέλειψε να δώσει και το παρόν του στα γραφεία του ΙΚΑ, και να μιλήσει με τους εργαζομένους για όλα τα θέματα που αφορούν την ροδιακή κοινωνία.
Κατόπιν περιόδευσε στις περιοχές Καλυθιές - Αφάντου – Φαλιράκι, για να ακούσει τις αγωνίες και τα προβλήματα των κατοίκων . Προτεραιότητα του Καλύμνιου υποψηφίου είναι και θα παραμείνουν τα τουριστικά συμφέροντα της Δωδεκανησιακής αγοράς, στα οποία και δεσμεύεται να υπηρετεί πάντοτε πιστά.
Το βραδάκι ακολουθεί περιοδεία στην πόλη και στα μαγαζιά, και φιλική επικοινωνία με τους πολίτες του νησιού για τα κρίσιμα ζητήματα της οικονομίας και των κοινωνικών υποδομών, που υπάρχει ανάγκη άμεσης στήριξης και δράσης.
Τέλος, ο υπ. Βουλευτής του νομού θα βρεθεί στο πάρτι του κόμματος με φίλους - νέα παιδιά και στελέχη της τοπικής οργάνωσης στο μπουντουάρ, για να δώσουν το μήνυμα της Νίκης με ένα ευχάριστο διάλειμμα απ' την κουραστική περιοδεία. Να είστε όλοι εκεί.
Αύριο Τρίτη 20/1 το πρωί, ο Άγγελος Καλαθιανάκης θα αναχωρήσει για Αστυπάλαια, για τον τελευταίο του ολιγόωρο σταθμό του πριν γυρίσει Κάλυμνο για την δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!